3+1 ρούχα που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου

 

Μερικά ρούχα είναι απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα σας, αφού αποτελούν θα λέγαμε την βάση εκείνη για να φτιάξετε έξυπνα outfits που θα σας προσφέρουν ευκολία συνδυασμών για κάθε περίσταση.

Υφασμάτινο παντελόνι

Το πρώτο ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας είναι το κοστούμι. Αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να παρευρεθείτε σε μία επίσημη περίσταση και θα το χρειαστείτε. Αφήνουμε για λίγο στην άκρη το σακάκι και εστιάζουμε στο παντελόνι, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί ποικιλοτρόπως.

 

Επιλέξαμε από τα ανδρικά επώνυμα ρούχα του eponymarouxa.gr, το ανδρικό παντελόνι Tom Frank, το οποίο θα κάνει τη διαφορά μαζί με το σακάκι σας ή θα καλύψει πιο καθημερινές σας ανάγκες μαζί με ένα καλό και ποιοτικό πουλόβερ. Εκτός από την Camel απόχρωση που θεωρείται από τις πιο κλασικές, η μπλε σκούρα είναι μία μοντέρνα επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

Φούτερ

 

Το μαύρο φούτερ μπορείτε να το φοράτε 9 μήνες τον χρόνο! Το φούτερ Armani που μπορείτε να βρείτε online από εδώ μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, να σας κρατήσει ζεστούς και να μείνει στην κατοχή σας για πολλά χρόνια, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας του brand.

Πανωφόρι

Ανάλογα με το στυλ σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα παλτό ή blazer που ταιριάζει σε άνδρες που συνηθίζουν να φορούν κοστούμι ή ένα δερμάτινο τζάκετ που αποτελεί σανίδα σωτηρίας για εκείνους που επιλέγουν ένα πιο casual outfit.

Μονόχρωμο πουκάμισο

Για τους πιο χαλαρούς και στυλάτους άνδρες προτείνεται ένα μονόχρωμο πουκάμισο με κουμπιά στον γιακά, κατά προτίμηση των κλασικών αποχρώσεων ώστε να είναι ευκολοσυνδύαστο. Για τους πιο αυστηρούς στυλιστικά, το κλασικό άσπρο slim πουκάμισο είναι μία τέλεια επιλογή. Μερικά από τα brands τα οποία θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι Gant, Replay, Lacoste κ.α.

Πλοηγηθείτε στην μεγάλη ποικιλία eponymarouxa.gr για να βρείτε επιπλέον επώνυμους τρόπους να συνδυάσετε τα ρούχα σας!