Μπάσκετ: Ευκολη νικη για την Γέρα στην 1η αγωνιστική της Γ΄Εθνικης- Ήττα για τον Θησέα Παναγιουδας στην πρεμιέρα της Α2 Γυναικών

 

 Ρεπορταζ Τα Νεα της Λεσβου

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Καθάρισε ο Ψημίτης για την Γέρα!

Ο Παπάδος Γέρας επικράτησε 65-56 του ΦΟ Βροντάδου για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, στην μεγάλη επιστροφή των πρωταθλητών Λέσβου στις εθνικές κατηγορίες. Ο Παπάδος είχε σταθερό προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρότι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με ένα καλάθι διαφορά (32-30), στην επανάληψη η Γέρα με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη επί ενός πολύ αξιόμαχου αντιπάλου. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μάρκος Ψημίτης, ο οποίος πέτυχε 27 πόντους με πέντε τρίποντα, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Γιάννης Ζεστός, που σημείωσε 10.

 


 

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ήττα στην Καλαμάτα για τον Θησέα

Μπορεί στους άνδρες ο Παπάδος Γέρας να νίκησε, δεν ίσχυσε όμως το ίδιο και για τα κορίτσια του Θησέα Παναγιούδας που γνώρισαν την ήττα με 72-45 από τον Άρι Καλαμάτας στην πρεμιέρα της Α2 των γυναικών. Το σύνολο του Στρατή Αλμπάνη που είχε ένα κουραστικό ταξίδι για να φθάσει στην Καλαμάτα, έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, ενώ ο Άρις εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό της Τζήμου και της Κούση, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την διαφορά. Για τον Θησέα πρώτη στο σκοράρισμα ήταν η Χρυσοστομίδου με εννιά πόντους.