Πρώτο διπλό για τον Αετό Λουτρών στην Χίο- Μικρασιατική-Αετός Λουτρών 1-2

 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με 1-2 κόντρα στη Μικρασιατική πήρε ο Αετός Λουτρών για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν, η ομάδα της Λέσβου χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά λάθη του αντιπάλου, πήρε τους 3 πολύτιμους βαθμούς και πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια, στην προσπάθεια για την παραμονή της στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να απειλούν με μακρινά σουτ, χωρίς να ανησυχήσουν τον Παπάζογλου. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 6ο λεπτό, με τον Σεφουλάϊ μετά από επέλαση να επιχειρεί παράλληλη σέντρα χωρίς αποτέλεσμα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σκανδάλη, ο Μελέκος ο οποίος ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης της «Μίκρα», με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, αφού ο Γιουκαρής μετά από λάθος της άμυνας με πλασέ στο 15’ ισοφάρισε για τον Αετό, ενώ δύο λεπτά μετά ο Παπάζογλου έσωσε τον Αετό από το δεύτερο τέρμα, αφού απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Λαγκωνά.

Από αυτό το σημείο και έπειτα, η ομάδα των Λουτρών πήρε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε πιο ψηλά και στο ημίωρο έπειτα από λάθος του Φαφαλιού, ο Μιχαλάκης με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ νωρίτερα ο Μελέκος ξανά έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ που επιχείρησε εντός περιοχής να περνάει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου με την Μικρασιατική να ανεβάζει στροφές, χωρίς να μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, εκτός από την κεφαλιά στο 50’ του συνήθη ύποπτου Μελέκου, η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η μοναδική καλή στιγμή για την ομάδα των Λουτρών ήρθε στο 65ο λεπτό όταν ο Πολύζος βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ με τους αμυντικούς να προλαβαίνουν τα χειρότερα.

Έως το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Αετός πήρε μια σπουδαία νίκη που θα του δώσει αυτοπεποίθηση ψυχολογία για την συνέχεια.

Πηγή: sportlesvos