Η φωνή των αναγνωστών: Συνωστισμός στα Super Market του Καρα Τεπε…εν μέσω εκατοντάδων κρουσμάτων κορονοιου

 

Η στήλη των πολιτών της Λέσβου στο LesvosPost. Η φωνή των αναγνωστών..

Κύριε Διευθυντά

Σάββατο απόγευμα 19 Σεπτεμβρίου ώρα 19:30. Εν μέσω περιοριστηκων μέτρων λόγω κορωνοιου και με πλέον των 200 κρουσμάτων στο πληθυσμό των μεταναστών η εικόνα που είδαμε έξω από τον νέο καταυλισμό του καρά τεπε στο οδόστρωμα της επαρχιακής οδού μεταξύ των καταυλισμου και των δύο μεγαλύτερων SUPER MARKET και έξω από αυτά μας έκανε να αναρωτηθούμε εάν τα μέτρα ισχύουν μόνο για τους Έλληνες πολίτες ή για όλους. Διότι με λίγα κρούσματα μεταξύ των μεταναστών υπήρχε περιοσμος των μετακινήσεων τους. Τώρα που τα κρουσματα ξεπερνούν τα 200 έστω και εάν αυτά έχουν τεθεί σε καραντίνα και μετά από όλη αυτή την κατάσταση που επικρατούσε για 10 ημέρες, χωρίς να γνωρίζουμε ποιος έχει έρθει σε επαφή με ποιον, άσχετα με το τη έδειξαν τα τεστ, χωρίς να έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκδήλωση της νόσου, ποιος ευθύνεται για όλη αυτήν την κατάσταση αναρχίας. Διότι για αναρχία πρόκειται η οποία βάζει σε κίνδυνο ζωές πολλών ανθρώπων.

Γιατί λοιπόν δεν ισχύει η καραντίνα; Τι φοβούνται;

Μπορεί να απαντήσει κανείς υπεύθυνος σε όλα αυτά τα ερωτήματα; 

Ευχαριστώ.

Κ.Α

ΦΩΤΟ: Γιώργος Παπαδόπουλος


Ø  H «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ» στο LesvosPost.com.....


Στην ενότητα «ΦΩΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ», αναρτούνται οι καταγγελίες, τα παράπονα και οι απόψεις σας.

Έχετε την δυνατότητα να μας αποστέλλετε ή να διαβάζετε σε καθημερινή βάση όλα όσα πέρνα ο Λεσβιακός λαός και όχι μονό..,.

Δυναμώστε την φωνή σας, μέσα από το μοναδικό SITE στην Λέσβο που ανήκει στον πολίτη.

Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας, μπορείτε να τα στέλνετε στο e-mail: lesvospost@gmail.com.

(Υ.Γ Οι καταγγελίες να είναι επώνυμες, δεν θα δεχόμαστε μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο η μηνύματα που να φωτογραφίζουν κάποιον με ονοματεπώνυμο)

Μπείτε και εσείς στην παρέα μας!!!

Facebook page 

Facebook group