Θα γίνει απολύμανση στο Μαυροβουνι;- Συνεχίζεται ομαλά η μεταφορά μεταναστών στην νέα δομή (PICS, VID)


Συνεχίζεται ομαλά η μεταφορά μεταναστών από την Ε.Ο Μυτιλήνης-Παναγιουδας και συγκεκριμένα από τα ύψος την ΔΕΗ έως την διασταύρωση Μοριας.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο η αστυνομία η μεταφορά των μεταναστών στην νέα δομή συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και μάλιστα πολλοί μετανάστες προσέρχονται εθελοντικά στην νέα δομή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι την Κυριακή θα έχει δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία μετά από πολλές μέρες κατάληψης.


Να σημειώσουμε ότι χτες Πέμπτη μέχρι την λήξη της καταγραφής είχαν μπει μέσα στην νέα δομή λίγο πάνω από 5000 άτομα ενώ είχαν εντοπιστεί 135 θετικά κρούσματα του κορονοιου


Ήδη ο δήμος Μυτιλήνης ξεκίνησε την επιχείρηση καθαρισμού από τους τόνους σκουπιδιών που αφήνουν πίσω τους οι μετανάστες.

Ο δήμος Μυτιλήνης και οι αρμόδιες αρχές μετά τα εκατοντάδες κρούσματα κορονοιου που εντοπίζονται σε μετανάστες που παρέμειναν τόσες ημέρες στην περιοχή πρέπει να μεριμνήσει την άμεση απολύμανση σε όλους τους χώρους που διέμεναν οι μετανάστες για τόσο μεγάλο διάστημα.


Εδώ και 9 μέρες οι μετανάστες ουρούσαν, έκαναν την ανάγκη τους όπου έβρισκαν στην περιοχή του Μαυροβουνιου με ότι αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία.

Πρέπει και η πυροσβεστική να συνδράμει με το άμεσο πλύσιμο όλης της κεντρικής οδικής αρτηρίας όπου διέμεναν τόσο καιρό οι μετανάστες.