Foxbet: Κυνηγούν νίκη και γκολ στο 1.80


Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος


Η Πούμας μας τρόμαξε λίγο με το άσχημο ξεκίνημά της στο ματς, αλλά η συνέχεια ήταν αυτή που έπρεπε και πήρε τη νίκη με 4-1 κόντρα στην Πουέμπλα. Δυναμικό ξεκίνημα για την στήλη με 3/3, αλλά η μπάλα χαμηλά, διότι θα έρθουν και οι ήττες νομοτελειακά. Για αυτό προχωράμε με ηρεμία.
Με U21 θα ασχοληθώ σήμερα, μιας και Μεξικό έχει Τρίτη και Τετάρτη εμβόλιμη. Η Τσεχία αντιμετωπίζει την Κροατία και η μάχη αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία. Οι Τσέχοι είναι στην κορυφή του ομίλου και έχουν προβάδισμα πρόκρισης, αλλά τους καταδιώκει η Ελλάδα και η Κροατία. Αν κερδίσουν σήμερα, κλειδώνουν ουσιαστικά την πρωτιά, αλλά οι Κροάτες από την πλευρά τους παίζουν τα… ρέστα τους. Ξέρουν ότι αν δεν κερδίσουν τελειώνει το… έργο γι’ αυτούς όσον αφορά την 1η θέση.

Εκτίμηση: Περιμένω να δω δύο καλές ομάδες να παίζουν επιθετικά, μιας και αμφότερες το θέλουν πολύ. Θα πει κάποιος ότι και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα για τους Τσέχους, αλλά έτσι θα μείνουν κοντά στην Ελλάδα. Το Over 2,5 θα είναι στις επιλογές μου, για δύο ομάδες που έχουν ποιότητα μπροστά. Στο 1.80 μια χαρά είναι.