ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που το μπουρίνι χτυπάει τη Καλλονή- Τ. Βερρος: «Σαν από θαύμα.. δεν θρηνήσαμε θύματα»

Βίντεο κατέγραψε την στιγμή που το μπουρίνι πέρασε πάνω από τη Καλλονή. 

Απίστευτες είναι οι εικόνες από το μπουρίνι που «χτύπησε» το λεκανοπέδιο της Καλλονής.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο το μπουρίνι ήταν έντονο με τους κεραυνούς, τις αστραπές κα τα μποφόρ να «βομβαρδίζουν» την Καλλονή.

Δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν παρασυρθεί και αυτοκίνητα.


Το οδικό δίκτυο γέμισε με παγίδες, καθώς σε πολλά σημεία συσσωρεύτηκαν μεγάλες ποσότητες νερού που προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ νερά από παρακείμενα χωράφια και φερτά υλικά μεταφέρθηκαν στο οδόστρωμα.

Στην Καλλονή, την Αρίσβη και στα Αριανα ξεριζώθηκαν δέντρα σε διάφορα σημεία, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Από την πτώση των δέντρων δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά σημειώθηκαν μικρής έκτασης ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, οικίες και στύλους της ΔΕΗ.



Για την απομάκρυνση των δέντρων επιχείρησαν δυνάμεις τις Πυροσβεστικής, αλλά και η υπάλληλοι του δήμου δυτικής Λέσβου.

Το μέγεθος των ζημιών ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό

Ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου με διαδοχικές αναρτήσεις ενημέρωνε για την πορεία της κακοκαιρίας ενώ και ο ίδιος σαν από θαύμα όπως δηλώνει σώθηκε λίγο πριν πέσουν τα δένδρα στο οδόστρωμα

«Προσπαθώντας να αποκαταστήσουμε την κυκλοφορία, σκέφτομαι την τύχη που είχα. Μόλις 100 μέτρα πριν το σημείο που έπεσαν τα δένδρα,σταμάτησα το αυτοκίνητο, αφού δεν έβλεπα μπροστά μου από το χαλάζι. Καλώς έπραξα και πάντα έτσι πρέπει να κάνουμε αν αισθανόμαστε ότι υπάρχει κίνδυνος. Λίγη καθυστέρηση, δεν πειράζει.Είχα και την "τύχη", να δω όλη την εξέλιξη των γεγονότων ζωντανά»