Δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές από τον Γιάννη Μπουρνου στο δημοτικό σχολείο Θερμης

 

Αγόρασε και μας πρόσφερε  δύο Η/Υ για την αίθουσα πληροφορικής

Ο βουλευτής Γιάννης Μπουρνούς στο Σχολείο μας
........................................................

# Μια απρόσμενη όσο και ευχάριστη επίσκεψη δεχτήκαμε χτες λίγο μετά τον Αγιασμό στο σχολείο μας από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνού. Μαζί με δυο συνεργάτες του μας έφεραν δύο καινούργιους υπολογιστές για το εργαστήριο πληροφορικής, που πρόσφατα αναμορφώσαμε.

# Η αναμόρφωση έγινε λόγω της πανδημίας που επιβάλλει να μην κάθονται τα παιδιά τρία-τρία μπροστά στη οθόνη ενός Η/Υ. Με την αναμόρφωση αξιοποιήθηκε και η άλλη πλευρά της αίθουσας, επεκτείναμε την καλωδίωση, τοποθετήσαμε πάγκους και επάνω τους στήσαμε τα εξαρτήματα των υπολογιστών, που μας δόθηκαν (οθόνες, πληκτρολόγια, πύργους κ.λπ.)

# O βουλευτής επικοινώνησε μαζί μας για να  μας συγχαρεί στο τέλος Ιουνίου, όταν βραβευτήκαμε στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό των εκδόσεων.Τότε  που μας υποσχέθηκε και κάποιο «δώρο». Χθες το δώρο ήρθε και ήταν οι δύο υπολογιστές.

# «Την πολιτική δεν την βλέπω σαν επάγγελμα, αλλά σαν προσφορά - μας είπε. Γι΄αυτό έχω αποφασίσει ένα μέρος του μισθού μου να το διαθέτω για τη στήριξη πρωτοβουλιών του νομού, που αξίζουν. Τους αγόρασα λοιπόν και σας τους έφερα εκτιμώντας τη δουλειά και τις προσπάθειες, που κάνετε» μας εξομολογήθηκε.

# Σαν Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον φίλο βουλευτή και τον διαβεβαιώνουμε, ότι η δωρεά του θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.