Μήνυμα του προέδρου της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Δυτικής Λέσβου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

 

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου εύχεται στους εκπαιδευτικούς μας, στους μαθητές και στους γονείς, υγεία, δύναμη, υπομονή και προσοχή ώστε να τα καταφέρουμε και τούτη τη χρονιά, με τον Πρόεδρό της Νίκο Περιβολάρη, να προβαίνει παράλληλα σε έναν απολογισμό των παρεμβάσεων που έγιναν στον πρώτο χρόνο της θητείας της δημοτικής αρχής.

Αναλυτικότερα ο κ. Περιβολάρης στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά είπε:

«Είναι σημαντικό να συμμετέχουμε στην εκπαιδευτική διαδικασία παραμένοντας πάντα υγιείς. Το σχολείο αποτελεί το θεμέλιο λίθο της πνευματικής καλλιέργειας, της γνώσης αλλά και της ψυχικής υγείας των μικρών μας φίλων. Πέρασε ήδη ένας χρόνος, (μολονότι αναλάβαμε τυπικά το Φεβρουάριο του 2020) ο οποίος ήταν δύσκολος από πολλές απόψεις. Πιστεύω όμως πως με καλή διάθεση, συνεργασία και τη βοήθεια όλων καταφέραμε να υλοποιήσουμε αρκετά έργα στα σχολεία μας αναγκαία για την λειτουργία και τη συντήρηση τους καθώς και παρεμβάσεις που στοχεύουν στην ευχάριστη απασχόληση των μαθητών μας. 

Όλα αυτά τα καταφέραμε χάρη στην αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του Δημάρχου μας κ. Ταξιάρχη Βέρου, τη βοήθεια των Αντιδημάρχων σ’ όλα μας τα αιτήματα, σε καθαριότητα, σε τεχνικά έργα κ.ά., πάντα υπό την καθοδήγηση των διευθυντών των σχολείων και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων τους οποίους και ευχαριστούμε ολόψυχα. Εργαστήκαμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αξιολογώντας τις ανάγκες κι έχοντας ως γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια των παιδιών. Και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να μιλήσουμε για τα έργα/παρεμβάσεις που έγιναν στη διάρκεια του πρώτου χρόνου της θητείας μας»

Διαβάστε αναλυτικά τις παρεμβάσεις της Σχολικής Επιτροπής εδώ:

https://www.mwlesvos.gr/deltia-typoy/apologismos-drasis-tis-protovathmias/

Η φωτογραφία είναι ΑΡΧΕΙΟΥ