Βαριές εκφράσεις από τον πρώην δήμαρχο- Επίθεση Γαληνού σε Κυτελη


Λεκτική επίθεση με βαριές εκφράσεις μέσω Facebook είχαμε από τον πρώην δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό εναντίων του νυν δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κυτελη.

Η επίθεση έγινε με αφορμή τις ανακοινώσεις του δήμου Μυτιλήνης για έργα τα οποία είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες η πρώην δημοτική αρχή Λέσβου.

Η ανάρτηση του Σπύρου Γαληνού

"ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ.

Επειδή δεν μπορώ να αντιληφθώ το λόγο της πολιτικά αντιδεοντολογικής και ανέντιμης συμπεριφοράς της δημοτικής αρχής Κύτελη, να σφετερίζεται έργα της δικής μου δημοτικής αρχής και να τα παρουσιάζει ως οράματα και προεκλογικές δεσμεύσεις κι εξαγγελίες του, καταλήγω να πιστεύω πως επιχειρεί το colpo grosso του ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ . Στρίβειν δια του αρραβώνος ο κ. δήμαρχος, που αντί για ΄΄επαναστάτης-οπλαρχηγός΄΄, που θα έδιωχνε απ το νησί τους μετανάστες-πρόσφυγες και θα έκλεινε τις δομές φιλοξενίας τους, μετατράπηκε στη φιλιππινέζα της κυβέρνησης. Έτσι θεωρεί πως αντί να ασχολούμαστε με τα πραγματικά επιτεύγματα της έως τώρα θητείας του, που είναι η υπερδομή του Καράτεπε και οι προτάσεις του, για νέο χώρο φιλοξενίας στο νησί, ασχολούμαστε με τα έργα, που δήθεν οραματίστηκε (Αναπλάσεις στα τσαμάκια, τη Σουράδα, το πάρκο Αγ. Ειρήνης, το κολυμβητήριο τους βιολογικούς της νότιας πόλης,της Αγιάσου, του Πολιχνίτου, την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Μυτιλήνης, Μανταμάδου .κ.τ.λ ) και υλοποιεί ο .... υπερΠινόκιο δήμαρχος."