Πιέσεις ώστε να λειτουργήσει άμεσα το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αγιάσου


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Αντιδήμαρχο Αγιάσου Μιχάλη Φραντζέσκο και την  Πρόεδρο της Κοινότητας Αγιάσου Διαμάντω Ρουγκέλλη.  Αντικείμενο της συζήτησης το θέμα της λειτουργίας του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αγιάσου για   το οποίο καθυστερεί η προμήθεια και η εγκατάσταση του εξοπλισμού, που είναι απαραίτητος.  

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έχουν γίνει διαβεβαιώνοντας πως θα συμβάλλει και ο ίδιος στην προσπάθεια άμεσης λειτουργίας του Πολυδύναμου Ιατρείου Αγιάσου. Αμέσως μετά την συνάντηση η κα. Ρουγκέλλη έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Επισκεφτήκαμε τον Περιφερειάρχη προκειμένου να τον ενημερώσουμε για την αναγκαιότητα λειτουργίας του Πολυδύναμου Ιατρείου Αγιάσου το οποίο  θα εξυπηρετήσει και τις ανάγκες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου  και θα συμβάλλει και  στη μερική αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνη.  Είμαστε βέβαιοι πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να υλοποιηθεί το αίτημα μας και για αυτό τον ευχαριστούμε εκ των προτέρων».