Χ. Αθανασίου: "Οι ποινικοί παραβάτες και ο ΣΥΡΙΖΑ..."


Οι ποινικοί παραβάτες και ο ΣΥΡΙΖΑ

Η υποκρισία των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά το Μεταναστευτικό και κυρίως πως «οραματίζονται» το νησί μας με τις έκνομες ενέργειες των μεταναστών, αποτυπώνεται σε ανάρτηση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αντωνίου Λιάκου, ο οποίος λέει:

 «Αν βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες… Να μην τους εγκαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοΐδη…».

Θα ήθελα να ρωτήσω τον ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου και ειδικά τον κατά περίπτωση εμφανιζόμενο λαλίστατο κ. Μπουρνού, ο οποίος στο χθεσινό παραλήρημα του εναντίον μου δεν είπε λέξη για το κάψιμο της Μόριας :

 Εγκρίνουν τις θέσεις του εκλεκτού στελέχους τους;

 Απαγγέλθηκε κατηγορία από την αρμόδια Εισαγγελική αρχή, κατά των εμπρηστών, για κακουργηματικό εμπρησμό ή όχι;

 Πρέπει να προστατευθεί η Δημόσια υγεία ή όχι;

 Πρέπει να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των πολιτών ή όχι;

 Πρέπει οι νομοταγείς μετανάστες να ζουν σε ασφαλές περιβάλλον ή όχι;
 Τελικά, θέλετε να τιμωρούνται οι δράστες ή όχι;

Ο λαϊκισμός τους δε, φτάνει σε τέτοιο σημείο, που αναμειγνύουν τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη στις αρμοδιότητες της Δικαιοσύνης. Βέβαια, τέσσερα χρόνια δεν ήξεραν τι σημαίνει διάκριση των εξουσιών και είναι δύσκολο τώρα να μάθουν.

Διερωτώμαι αν διαφέρουν οι τοποθετήσεις Λιάκου και Μπουρνού. Στην ουσία τους, σε τίποτα. Ο ένας μίλησε κυνικά και ο άλλος χαιρέκακα.
Ας το αντιληφθούν όλοι: Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επανάφερε τη χώρα στην κανονικότητα και στην ομαλότητα.