Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυτιλήνης Δημοσθένης Χατζηγιάννης


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως θετικός στον κορονοϊό μετά από τέστ πού έκανε βγήκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Μυτιλήνης και δικηγόρος κος Δημοσθένης Χατζηγιάννης.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Μυτιλήνης με αίσθημα ευθύνης το ανακοίνωσε μάλιστα ο ίδιος πριν από λίγα λεπτά με ανάρτηση τού και όπως εξηγεί το τέστ πραγματοποιήθηκε μετά από συμβουλή του δημάρχου Μυτιλήνης κου Κυτελη καθώς σε εμπυρετη κατάσταση και επίσης θετική στον κορονοιο είναι και η γυναίκα του. Όπως δηλώνει ο ίδιος παραμένουν όλη η οικογένεια σε καραντίνα χωρίς συμπτώματα. Ο ίδιος καλεί τους πολίτες που ήρθε ο ίδιος σε επαφή να είναι σε εγρήγορση και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

"Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον πρόεδρο και στην σύζυγο του"

Η ανάρτηση του:

"Με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας, σας ανακοινώνω ότι προ λίγων λεπτών, μου γνωστοποιήθηκε το αποτέλεσμα του τεστ του COVID 19, όπου βγήκε θετικό. Η αιτία για την διενέργεια του ήταν κατόπιν συμβουλής του Δημάρχου και γιατρού Στρατη Κύτελη, λόγω εμπύρετης κατάστασης της συζύγου μου, η οποία διαγνώστηκε και εκείνη θετική στο τεστ. Παραμένουμε σε καραντίνα οικογενειακώς, χωρίς να έχουμε για την ώρα κανένα σύμπτωμα. Ζητούμε από όλους που ήλθαμε σε επαφή να είναι σε εγρήγορση και επιφυλακή για την προστασία της υγείας τους. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να επιδείξουν ατομική και κοινωνική ευθύνη παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για να ξεπεράσουμε με επιτυχία την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε."