2.000.000€ για νέα μηχανήματα στον Δήμο Δυτικής Λέσβου

 

Με την ολοκλήρωση και της σχετικής μελέτης και των απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου διενεργεί ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων για τις ανάγκες του Δήμου Δυτικής Λέσβου», συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος είχε υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στη δράση του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για την Ειδική επιχορήγηση των δήμων οι οποίοι έχουν συσταθεί δυνάμει του άρθρου 154 του Ν. 4600/2019 και με απόφαση της Οικονομικής του Επιτροπής κι αφού εγκρίθηκαν όλες οι τεχνικές προδιαγραφές και καθορίστηκαν οι όροι της διακήρυξης, διενεργεί πλέον τον διεθνή διαγωνισμό.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο, η απόφαση διεκδίκησης πόρων για την αναβάθμιση του μηχανοκίνητου στόλου, ήταν από τις πρώτες που ελήφθησαν από τη δημοτική αρχή και ήταν θεμελιώδης για να σταθεί στα πόδια του ο νεοσύστατος δήμος. «Η εξέλιξη αυτή είναι μία ακόμη επιβράβευση του έγκαιρου σχεδιασμού μας και πλέον είμαστε στο τελικό στάδιο αναμονής, προκειμένου σύντομα, με νέα ολοκαίνουργια και σύγχρονα μηχανήματα, να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες μας».