Ανακοίνωση του My Market Μυτιλήνης για το κρούσμα κορονοιου σε υπάλληλο του κεντρικού καταστήματος (PIC)


Νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει για το προσωρινό κλείσιμο σούπερ μάρκετ στη Μυτιλήνη λόγω κρούσματος κορονοϊού.

Συγκεκριμένα είχαμε αναφέρει :

Κλειστό προσωρινά για απολύμανση είναι γνωστό σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Μυτιλήνης καθώς εντοπίστηκε υπάλληλος με κρούσμα κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπάλληλος εργαζόταν σε συγκεκριμένο τμήμα του σούπερ μάρκετ.  Ο υπάλληλος ήταν σε διαδικασία καραντίνας στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης άλλου κρούσματος  και το τεστ βγήκε θετικό ενώ σήμερα ο υπάλληλος  εισήχθη για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. 

Η εταιρεία επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ασφάλειας  και υπευθυνότητας έσπευσε να κλείσει το υποκατάστημα στη Μυτιλήνη ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες απολύμανσης. 

Παράλληλα θα γίνει τεστ σε όλους του εργαζομένους του σούπερ μάρκετ.

Το My Market με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει και επίσημα το καταναλωτικό κοινό. Η ανακοίνωση έχει τοιχοκολληθεί  στο υποκατάστημα στο χώρο του πάρκινγκ στη Μυτιλήνη

Αναφέρει: 

"Μυτιλήνη,21/08/2020

Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό λόγω εντοπισμού επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 σε εργαζόμενό μας.

Έχοντας συνεχή προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζόμενων και πελατών μας, προχωράμε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα καταστήσουν την επαναλειτουργία του καταστήματός μας, απόλυτα ασφαλή για όλους,

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφαλείας της εταιρείας, ο υπάλληλος δεν θα προσέλθει για εργασία μέχρι την πλήρη αποθεραπεία του και το σύνολο των εργαζόμενων μας θα υποβληθεί σε τεστ covid -19.

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για το άνοιγμα του καταστήματος μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών σε πλήρη συνεννόηση με τις τοπικές και υγειονομικές αρχές. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

My market "

Πηγη lesvosnews.net