«Να αφήσει το facebook ο δήμαρχος Τ. Βερρος και να ασχοληθεί επιτέλους με τους κατοίκους της Δυτικής Λέσβου»


Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης ΞΕΚΙΝΑΜΕ

 ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα, ειδικά όταν συνοδεύεται και από αποποίηση ευθυνών ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια καταστρεπτική πολιτική.

Αυτή τη φορά το ρόλο του “κακού” παίζει η ΔΕΥΑΛ.
Προς ακριβή και συνολική ενημέρωση των συμπολιτών μας, ο κ. Δημαρχος Δυτικής Λέσβου δεν ήταν ούτε είναι άσχετος και αναρμόδιος σχετικά με την ΔΕΥΑΛ.

Αρχικά, εκείνος ως Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. ΚΑΛΛΟΝΉΣ ήταν σύμφωνος με το έργο της ΔΕΥΑΛ μη καταγγέλλοντας τη ποτέ για λάθη ή παραλήψεις στο δίκτυο υδροδότησης του Κεραμίου και της Σκάλας Καλλονής.

Η κοροϊδία, όμως, από μέρους της Δημοτικής Αρχής δεν έχει σταματημό. 
 
Σήμερα, θέση Αντιπροέδρου στη ΔΕΥΑΛ κατέχει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αλάνης Γεώργιος και θέση Μέλους ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Πάππος Κωνσταντίνος.

Με δεδομένη την ευθύνη σας για την κατάσταση που διαμορφώθηκε, όσο εσείς παρακολουθούσατε (!) το θέμα ως Δήμαρχος οι δημότες σας στερούνταν ένα αγαθό κοινής ωφέλειας, οι συνθήκες υγιεινής τους χειροτέρεψαν με ότι αυτό συνεπάγεται εν μέσω πανδημίας και επιχειρήσεις κατέγραφαν απώλεια κερδών, όπου η ζημία πολλαπλασιάζεται δεδομένου των ιδιαίτερων συνθηκών που καλούνται να λειτουργήσουν φέτος το καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά η τύχη ήταν με το μέρος μας και η βλάβη βρέθηκε.

Δεν είναι ώρα κ. Δήμαρχε να σταματήσετε να σπαταλάτε χρόνο στο Facebook και να ασχοληθείτε πραγματικά με την καθημερινότητα των συμπολιτών μας