«Δεν είμαστε λεπροί»- Ρατσισμό γιατί νοσεί από τον Covid-19 καταγγέλλει νεαρός από το Πλωμαρι


Ξενοφοβία και ρατσισμό καταγγέλλει το τελευταίο κρούσμα κορονοιου στο Πλωμαρι..

Σύμφωνα με ανάρτηση του ο ίδιος καθώς και τα υπόλοιπα 4 κρούσματα κορονοιου βιώνουν ένα απίστευτο ρατσισμό σε βάρος τους.  Ο ίδιος με την ευθηνή που τον διακατέχει παρα αυτά που βιώνει δηλώνει πως τον ενδιαφέρει μόνο να είναι καλά οι γύρω του και να μην εξαπλωθεί άλλο ο ιος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Καλησπέρα στο αγαπητό Πλωμάρι και στη Λέσβο!! Χθες με την βοήθεια τού
…. έκανα μια σχετική ανάρτηση με πολύ όμορφα λόγια, σήμερα θα σας πω 2 λόγια έξω από τα δόντια. Εύχομαι όλο αυτό να μην ξανά συμβεί σε κανέναν συνάνθρωπο και να μην βιώσει κανείς το ρατσισμό που όλοι γνωρίζετε, μην αναρωτιέστε ποιος γνωρίζετε πολύ καλά όλοι σάς. Λοιπόν ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΊ ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΊ ΞΕΡΟΛΕΣ, το ποιός μας κόλλησε δεν με ενδιαφέρει καθόλου, με ενδιαφέρει να είναι καλά στην υγεία τούς οι γύρο μου,  να πάρουμε όλοι τα μέτρα μας ώστε να μην εξακολουθεί όλο αυτό, η μυστικοπάθεια δεν οφειλή πουθενά. Όσο για αυτούς που με βλέπουν έξω να τριγυρναω θα τα πούμε σε λίγες μέρες που θα είμαι έξω προσωπικά. Ααα και όλο αυτό δεν κολλάει με το βλέμμα ηρεμήστε όλοι δεν θα πάθετε τπτ αν μας κοιτάξετε στα μάτια όσοι έχετε ακόμα ψυχή μέσα σάς καταλαβαίνετε.

Το LesvosPost.com επικοινώνησε με μπαριστα της καφετέριας που έκλεισε ο οποίος ήταν αρνητικός αλλά παραμένει σε καραντίνα και μας δήλωσε :

«ΥΓΕΊΑ.....Ισως η μικρότερη λέξη με το μεγαλύτερο νόημα στην ζωή...Και ποιος δεν θέλει να είναι Υγιείς???Και ποιος δεν θέλει να είναι ο συνάνθρωπος του ακμαίος??Δυστυχώς όμως υπάρχουν και αυτοί στην ζωή μας και δυστυχώς γύρω μας που με έναν απλό πυρετό αμέσως σε καταδικάζουν λες και είσαι λεπρος.... Ενω στο παρελθόν τους έχεις σταθει όταν δεν είχαν να πάρουν τα βασικά....Ενα μεγάλο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειλικρινά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για όσους ήταν και είναι δίπλα μας σε έναν κίνδυνο αγνώστου προελεύσεως καθώς είναι παγκόσμιο το φαινόμενο του Covid 19 και ένα μεγάλο ΛΥΠΑΜΑΙ σε όλους αυτούς που είναι κρατικά εξαρτημένοι διορισμένοι σε διάφορα πόστα νομίζοντας πάντα ότι δεν κινδυνεύουν και είναι ασφαλείς....Κρίμα που σε ένα κράτος όπου γεννήθηκε η δημοκρατία πρέπει να παρακαλέσω για να εξεταστώ σαν Έλληνας  φορολογούμενος πολίτης και με διώχνουν ενώ έχουν ορκιστεί....Ο μεγαλύτερος εχθρός τους είναι ο ίδιος τους ο εαυτός... Ας παραβλέψω λοιπόν πολλά γιατί είναι αμέτρητα τα λάθη και τα λόγια που ειπώθηκαν....

"Ενας συνάδελφος μου βρέθηκε θετικός.....Ε και ???Μπορούσα να ήμουν εγώ στην θέση του η κάποιος άλλος...Δεν έχει λεπρα....Αντιθέτως είμαστε δίπλα του όπως θα έκανε κ εκείνος....Ενωμένοι νικάμε τα πάντα και το αποδεικνύουμε μέρα με την μέρα ότι και αν είναι αυτό......»