Το ταξίδι του φετινού Λεσβιακού Καλοκαιριού τέλειωσε με απόλυτη επιτυχία


Με ανάρτηση τού ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης κος Παναγιώτης Τσακίρης κηρύσσει την λήξη των φετινών εκδηλώσεων του Λεσβιακού Καλοκαιριού που ολοκληρώθηκαν σήμερα λόγω της μεγάλης διασποράς του κορονοιου στην Λέσβο.

Αναλυτικά:

Τελειώνοντας το ταξίδι που ξεκινήσαμε ως Αντιδημαρχία  Πολιτισμού το φετινό  δύσκολο καλοκαίρι δε θα πω πολλά λόγια. Διότι κριτής είναι ο κόσμος  και κρίνει με την ανταπόκριση του σε ό,τι γίνεται.

Ένα  είναι σίγουρο: πως παρά τη πρωτόγνωρη κρίση ο πήχης μπήκε ψηλά. Ψηλά στην ποιότητα, στην οργάνωση και στο επίπεδο. Το φεστιβάλ του λεσβιακού καλοκαιριού απέκτησε ταυτότητα.  Αποδείξαμε πως ως Δνση ξέρουμε να οδηγούμε το καράβι μέσα από την τρικυμία και μάλιστα επιτυχώς και χωρίς ζημίες.  Δώσαμε ένα στίγμα για το πως θέλουμε την πόλη και το νησί μας και τι μας αξίζει. Η μετριότητα και η προχειρότητα εχθρός μας.

Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Μυτιλήνης Stratis Kytelis για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.
Το τρεις ( !!!) μόνιμους εξαίρετους  υπαλλήλους ,στυλοβάτες της Δνσης , την Τουλα Βουγιουκα, το Βλάσης Μαυραντώνης και το Δημήτρης Παπαδέλλης

Το έκτακτό προσωπικό που υπερέβη εαυτόν και κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση με το φιλότιμο και την εργατικότητα του.Τον Κώστα Αγκοπιαν.

Τις υπηρεσίες της αυτεπιστασίας και πολιτικής προστασίας του Δήμου και τους συναδέλφους αντιδημάρχους .
Τον Stavros Platsis .

Την ΗΧΩ ΑΕ,  τη  Sigma Security, τους Εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, το Ρουσέλιο Κληροδότημα, όσους συλλόγους τόλμησαν και βέβαια τους  μεγάλους καλλιτέχνες   που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τους χορηγούς επικοινωνίας και οσα μέσα ενημέρωσης πρόβαλαν και κάλυψαν τις εκδηλώσεις τιμώντας πάνω απ όλα τον τόπο.

Τέλος ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  και  ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους χιλιάδες  κόσμο που τίμησε με την παρουσία του και που επέδειξε αίσθημα ατομικής ευθύνης .Όλα εξάλλου γι αυτόν γίνονται.

Καλή δύναμη , υπομονή ,με αίσθημα ευθύνης και με τη βοήθεια των Αγίων του τόπου , της Παναγίας , αλλά και της λογικής, θα  βγούμε νικητές. Είμαστε  ήδη έτοιμοι για τα καλλίτερα.

Παναγιώτης Δ.  Τσακύρης

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Μυτιλήνης