Έκκληση του Δημάρχου Μυτιλήνης για ατομική, κοινωνική και συλλογική ευθύνη ώστε να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς


Από το τμημα Πολιτικής Προστασίας Δημου Μυτιλήνης , ανακοινώνεται

Από το τμημα Πολιτικής Προστασίας Δημου Μυτιλήνης , ανακοινώνεται με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα, στο Δήμο Μυτιλήνης με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων , Νίκου Χαρδαλιά και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου, για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου Covid-19, ο Δημος Μυτιλήνης τίθεται σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης, με εφαρμογή των κάτωθι περιοριστικών μετρων:

-Απαγορευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης απο τα μεσάνυχτα έως 7 το πρωί.

-Ανώτατο όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες, κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες όπως για παράδειγμα στα εστιατόρια, θέατρα και σινεμά.

Τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα θα ισχύουν για 8 ημέρες από τη Δευτέρα 24/8/2020 έως και την Τρίτη 01/09/2020.

Ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης κάνει έκκληση και παρακαλεί όλους τουσ συνδημότες και συνδημότισσες να είναι προσεκτικοί, να φοράνε μάσκες και να εφαρμόζουν ευλαβικά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας. Το οφείλουμε στους γονείς μας, στους παππούδες μας, στις γιαγιάδες μας, στο συνάνθρωπο μας. Επιδεικνύουμε ατομική, κοινωνική και συλλογική ευθύνη για να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς.