Ταράζει τα νερά με Ψημίτη ο Παπαδός Γέρας


Μια μεγάλη επιστροφή είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει ο Παπαδός Γέρας, και αναμένεται να έχει στο ρόστερ του και πάλι τον Μάρκο Ψημίτη.

Ο Μυτιλινιός αθλητής αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στο υψηλό επίπεδο των Εθνικών κατηγοριών, όντας την περσινή σεζόν στην Α2 με τον Οίακα Ναυπλίου όπου σε 21 παιχνίδια είχε 5 πόντους και 2,4 ριμπάουντ, ενώ μια σεζόν πριν, ο 25χρονος γκαρντ είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Β’ Εθνική, αγωνιζόμενος στη Δάφνη Δαφνίου, έχοντας  8,2 πόντους και 31 εύστοχα τρίποντα σε 29 αγώνες.

Ο εκρηκτικός αθλητής επιστρέφει στα πάτρια εδάφη προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο έργο των Εθνικών κατηγοριών. Αξίζει να αναφερθεί ότι και στο παρελθόν  έχει φορέσει τη φανέλα του Παπαδου , ενώ ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον τοπικό Αρίωνα. Στον Παπάδο αγωνίστηκε και πριν δυο σεζόν, στα μπαράζ ανόδου, έχοντας μόλις επιστρέψει από τις Η.Π.Α.
Έτσι, το 2014 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να φοιτήσει στο Αμερικανικό Κολέγιο Harris – Stowe και κατόπιν μετακόμισε στο φημισμένο Saint Louis όπου έπαιξε για 2 χρόνια (2016-2018) στο NCAA. Στην πρώτη του σεζόν στο γνωστό αμερικανικό Πανεπιστήμιο είχε μέσο όρο 0.3 πόντους, 0.3 ριμπάουντ ενώ στην τελευταία του χρονιά είχε μέσο όρο 0.5 πόντους. 

Πλέον επιστρέφει στην γενέτειρα του, όπου αναμένεται να συνδυάσει και την στρατιωτική του θητεία.

Πηγή basketa.gr