Από ΑΥΡΙΟ κλειστή η μια λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Βουρνάζων


στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση αγωγού ομβρίων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη της Πόλης Μυτιλήνης

Σας πληροφορούμε ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση αγωγού ομβρίων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη της Πόλης Μυτιλήνης» και έχοντας υπόψη την Έγκριση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην πόλη της Μυτιλήνης (Αριθμ. 36346/ΜΟΕ απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου - ΦΕΚ 2799 Β/13-07-2018), την Τρίτη 18/08/2020 θα ξεκινήσουν οι εργασίες στην οδό Βουρνάζων από την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών έως τη διασταύρωση με την οδό Φιλελλήνων.

Θα παραμείνει κλειστή μόνο η μια λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Βουρνάζων στο ως άνω τμήμα, με κατεύθυνση από την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών προς την Πλατεία Αλυσίδας.

Η έξοδος των οχημάτων από την Προκυμαία προς την οδό Ζωοδόχου Πηγής/ Καλλονή γίνεται μέσω των οδών Αλκαίου, Ανδρομέδας και Καραντώνη και τελειώνει στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Η παράκαμψη αυτή προτείνεται μόνο για μικρά οχήματα μέχρι 1,5 tn.

Επιπροσθέτως, δύναται να χρησιμοποιηθεί η διαδρομή μέσω των οδών Καβέτσου, Αγίας Ειρήνης, Φιλελλήνων, Πλατεία Αλυσίδας, Θεοκρίτου και Ζωοδόχου Πηγής.
O δρόμος για τη διέλευση των πεζών θα παραμένει πάντα προσπελάσιμος και θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στη συγκεκριμένη οδό.

Από  τη ΔΕΥΑΛ