Φτιάχνουν τους δρόμους- Άσφαλτος σε Μορια και Μυτιλήνη


Με στόχο την αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, ο Δήμος Μυτιλήνης άρχισε να υλοποιεί από τις προηγούμενες ημέρες, ξεκινώντας από την περιοχή της Μόριας, τον προγραμματισμό του με έργα νέων ασφαλτοστρώσεων, τόσο στη Μυτιλήνη όσο και στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.


Οι παρεμβάσεις αυτές στόχο έχουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου Μυτιλήνης και αφορούν στην εκ νέου ασφαλτόστρωση φθαρμένων εδώ και χρόνια δρόμων, καθώς και την αντιμετώπιση επιμέρους προβλημάτων σε άλλες οδούς.


Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, έδωσε κατευθύνσεις με επιτόπια επίσκεψη του στα εργοτάξια για την υλοποίηση αυτών των παρεμβάσεων, επισημαίνοντας κατά τις επαφές του με τους δημότες, ότι αποτελεί πρώτιστο μέλημα της Δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης η βελτίωση των συνθηκών της κίνησης και της οδικής ασφάλειας στα διοικητικά όρια του Δήμου Μυτιλήνης.


Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα πάντα με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου μας, παράλληλα με την υλοποίηση των ασφαλτοστρώσεων που γίνονται για φέτος αλλάζοντας την εικόνα των δρόμων, ο Δήμος Μυτιλήνης συνεχίζει την καταγραφή και την ιεράρχηση των αναγκών στη Μυτιλήνη και στα χωριά μας.