Μουσική Εκδήλωση με το Μανώλη Πρίμπο και τον Παύλο Παπαναστασάτο στο Μουσείο Ελαιοτριβείο Βρανά στον Παπάδο


Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας, σας προσκαλεί στη Μουσική Εκδήλωση με το Μανώλη Πρίμπο και με το μουσικό Παύλο Παπαναστασάτο, την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο του Μουσείου Ελαιοτριβείο Βρανά στον Παπάδο, στις 9:00’ το βράδυ.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται και σε live streaming, από τη σελίδα του «Παγγεραγωτικού» στο FB ‘Παγγεραγωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας’

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με περιορισμένο αριθμό ατόμων λόγω των μέτρων προστασίας της διάδοσης του Covid-19. Θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας.
Λίγα λόγια για το ποιος είναι ο Μανώλης Πρίμπος.

Ο Μανώλης Μπρίμπος, έχει κάνει μελέτη της παραδοσιακής μουσικής σε δρόμους και τεχνικές στο Λαούτο με τον Χρήστο Ζώτο, έχει μελετήσει θεωρία της ανατολικής μουσικής στο Ούτι με τον Haig Yadjidjian και οι σπουδές του στη μουσική είναι μέση θεωρία αρμονία αντίστιξη στην κιθάρα.
Έχει συνεργαστεί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στην παράσταση «ΜΙΚΡΑΣΙΑ’ όπου είχε την μουσική ενορχήστρωση. Έχει συνυπάρξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις με διάφορες θεατρικές ομάδες όπου είχε τη μουσική επιμέλεια.

Έχει επενδύσει μουσικά ταινία μικρού μήκους για το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως με το Μάκη Σεβίλογλου, το Δημήτρη Λάππα και το  Ζάκ Στεφάνου.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στη μουσική εκπομπή Voice of Greece όπου ήταν στην ομάδα της Ελεονόρας Ζουγανέλη όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.