Αγιασμός με ευχή για άνοδο στην Α΄ Εθνικη για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Λέσβου "Σαπφώ"


Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας εν όψη του πρωταθλήματος της Β Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Παρουσία του βουλευτή του Ν Λέσβου, Γιάννη Μπουρνούς, του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη,  εκπροσώπου του Δήμου Δυτικής Λέσβου Αξή Ανδρέα, της προέδρου του ΝΠΔΔ Βάσω Χοχλάκα και πλήθος ποδοσφαιρικών παραγόντων όπως τον επι σειρά ετών προέδρου του Αιολικού Γρυπιώτη Σταύρο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καλεσμένους, τις παίχτριες, τις οικογένειες τους, καθώς και τον πάτερ Κομνηνό που είναι διαχρονικά πάντα δίπλα στα αθλητικά σωματεία του νησιού, δίνοντας την ευλογία του.

Μετά το πέρας του αγιασμού, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης πήρε το λόγο ευχόμενος σε παίκτριες και τεχνικό επιτελείο να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν και με το καλό να κερδίσουν την άνοδο τους στην Α' Εθνική Κατηγορία.


Να τονίσουμε ότι με εντολή του Δημάρχου χορηγήθηκε ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση του συλλόγου, ενώ έχει δεσμευθεί ότι θα βρίσκεται στο πλάι της ομάδας καθ’ όλη τη σεζόν, στηρίζοντάς την με όποιο τρόπο μπορεί.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ομάδας, Ιγνάτης Ψωμάς, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο, αναγνωρίζοντας της προσφορά του.

Στον Αγιασμό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Λέσβου "Σαπφώ", που πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο "Π. Σαλταμάρας" στη Μυτιλήνη, έδωσε το παρόν και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Ανδρέας Αξής.


Ο κ. Αξής ευχήθηκε επιτυχίες στις αθλήτριες, την τεχνική ηγεσία, στον Πρόεδρο Ιγνάτη Ψωμά αλλά και στο Δ.Σ. της ομάδας και υποσχέθηκε τη στήριξη του Δήμου στις δραστηριότητες του συλλόγου. Ενώ παρέλαβε από τους ανθρώπους της "Σαπφούς" και τιμητική πλακέτα.