Νοικιάζουν ξενοδοχεία στον Μολυβο για μετανάστες;- Έντονη αντίδραση των κατοίκων (PICS)


ΡΕΠΟΡΤΑΖ L.P

Έντονη αντίδραση είχαμε χτες από κατοίκους του Μολυβου και τον γύρω περιοχών στις φήμες που κυκλοφορούν ότι «έρχονται μετανάστες στον Μολυβο..»

Σύμφωνά με πληροφορίες μας, χτες διαδόθηκε ευρέως στους κατοίκους του Μολυβου ότι τουλάχιστον 3 ξενοδοχεία διέθεσαν δωμάτια σε ΜΚΟ ώστε να φιλοξενηθούν οι μετανάστες που ολοκληρώθηκε η καραντίνα τους από την δομή Μεγάλα Θέρμα.

Στον άκουσμα της φήμης αυτής αργά το απόγευμα πολλοί κάτοικοι με μηχανοκίνητη πορεία έφτασαν έξω από ένα ξενοδοχείο, όπου και διαμαρτυρήθηκαν έντονα καταφέρνοντας μάλιστα και κατά του ιδιοκτήτη του γνωστού ξενοδοχείου.

Μετα από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και το πλήθος διαλύθηκε, ενώ οι κάτοικοι έδωσαν εκ νέου ραντεβού σε περίπτωση που δουν ύποπτες κινήσεις στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία.

Μιλώντας κάτοικοι στο L.P είπαν ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέψουν να έρθουν μετανάστες στον Μολυβο και να χαλάσει η όλη εικόνα του παραδοσιακού και τουριστικού οικισμού.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Λέσβου Στρατής Γελαγωτης έκανε μια αινιγματική ανάρτηση: "Ώρα να πέφτουν οι μάσκες στην περιοχή μας. Όποιος πιστεύει ότι η Δημοτική Αρχή και οι τοπικές κοινωνίες δεν επαγρυπνούν ας το σκεφτεί 2 φορές! Ειδικά κάποιοι που φώναζαν και ο καυγάς γινόταν για το...πάπλωμα!"

Update:

Μετά το δημοσίευμα μας ο Στρατής Γελαγωτης έκανε νέα ανάρτηση που αναφέρει: "Άλλο πράγμα η ειρηνική διαμαρτυρία, άλλο πράγμα η δυσφήμιση που βασίζεται σε φήμες και άλλο οι φθορές ξένης περιουσίας. Καλό είναι είναι να πρυτανεύσει η λογική. Επίσης, καλό είναι αν κάποιος σκέφτεται να δημιουργήσει προβλήματα στην περιοχή μας -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- να το σκεφτεί 2 φορές....αρκετά προβλήματα έχουμε και δεν βλέπω να γινόμαστε γνωστοί για τίποτε θετικό παρά μόνο για αρνητικά."