“Μάγεψαν” οι #Μέλισσες τους Λέσβιους στον ΟΙΝΟΦΟΡΟ (PICS, VIDS)


Μία μοναδική βραδιά γεμάτη ρυθμό και επιτυχίες, προσέφεραν χθες το βράδυ τα μέλη του δημοφιλούς μουσικού συγκροτήματος “Μέλισσες” στους Λέσβιους, στον ΟΙΝΟΦΟΡΟ, το σημείο διασκέδασης της πόλης.


Οι Μέλισσες είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2008, η καλλιτεχνική τους πορεία,ο επαγγελματισμός τους, αλλά και η απλότητα τους τα τελευταία χρόνια τους έχει κατατάξει Nο 1 μουσικό συγκρότημα της χώρας μας.


Το #1 συγκρότημα της χώρας, που εδώ και 11 χρόνια χαρίζει μεγάλες επιτυχίες και γνωρίζει θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο, τα έδωσε όλα επί σκηνής, παρουσιάζοντας τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του, όπως τα «Κρυφτό», «Το Κύμα», «Γιατί», «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» και το πιο πρόσφατο «Μισή Καρδιά»


Ο Χρήστος Μάστορας σε μεγάλα κέφια έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και διασκέδασε το κοινό τους για δυόμιση ώρες περίπου ερμηνεύοντας δικά τους τραγούδια αλλά και συναδέλφων τους.


Πλήθος θαυμαστών του συγκροτήματος αλλά και εκπρόσωποι του κοινωνικού, πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου παρευρέθηκαν στο κτήμα Οινοφόρος το βράδυ της Παρασκευής για να τους απολαύσουν μέχρι τις 03:30 τα μεσάνυχτα και να διασκεδάσουν με τα τραγουδια τους.


Το Κτήμα Οινοφόρος συνεχίζει έτσι δυναμικά όπως άρχισε καθώς το επόμενο Σάββατο 1 Αυγούστου στην σκηνή του θα ανέβει μια από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου η Νατάσσα Θεοδωρίδου


Δείτε πως κατέγραψε Live το LesvosPost την έναρξη αλλά και απόσπασμα από την μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος MELISSES