Με Melisses η αρχή στον Οινοφόρο για ένα μοναδικό καλοκαιρινό live party


Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται την Παρασκευή 24 Ιουλίου το Συγκρότημα “MELISSES” σε ένα μοναδικό live party που αποτελεί το καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού!!!

Οι Melisses μετά από μια επιτυχημένη χειμερινή εμφάνιση κάνουν ξανά στάση στη Μυτιλήνη στο Κτήμα Οινοφόρος για να ταράξουν τα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Έχοντας συμπληρώσει 11 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ μπορούν να χαρακτηριστούν ως ένα από τα πιο επιτυχημένα, αν όχι το πιο επιτυχημένο, συγκροτήματα της χώρας. Σε όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής τους δραστηριότητας οι ΜΕΛΙSSES έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 20 καλλιτέχνες, από όλα τα είδη μουσικής.

Με 10 τραγούδια στο ΤΟP 10 του Airplay Chart, 5 singles στο Νο1 για περισσότερες από 60 εβδομάδες και πάνω από 280.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα έχει αποδείξει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου. Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερα από 1.000 live, οι ΜΕΛΙSSES αποδεικνύουν συνεχώς ότι το  δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με το κοινό.

Οι MELISSES έρχονται στη Μυτιλήνη την Παρασκευή 24 Ιουλίου, για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις για άλλη μία φορά. Ώρα προσέλευση:23:00 μ.μ.

Επειδή  «…όλα μοιάζουν καλοκαίρι» από αυτό το πάρτι δεν γίνεται να λείπει κανείς!

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com