Ξύλινο ή μεταλλικό κρεβάτι; Διαλέγουμε για εσάς τα καλύτερα από Market Strom


Η κρεβατοκάμαρα είναι ο προσωπικός σας χώρος, το δωμάτιο που ξεκουράζεστε και κοιμάστε. Είναι λοιπόν αλληλένδετο με την ηρεμία και την χαλάρωση. Ο χώρος της θα πρέπει λοιπόν να είναι διαμορφωμένος με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας για την επόμενη μέρα.

Εκτός από το στρώμα που ξεκουράζει το σώμα, σημαντική επιλογή είναι και το υλικό του κρεβατιού. Ο σκελετός του παίζει ρόλο κυρίως στην στιβαρότητα του επίπλου και κατόπιν στο ύφος του χώρου που θέλετε να αποδώσετε, σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Τα μοντέρνα ξύλινα κρεβάτια συνήθως τα βρίσκετε είτε μόνα-ημίδιπλα είτε διπλά-υπέρδιπλα.

Ξύλινη κρεβατοκάμαρα -50%



Αποτελείται από μασίφ οξιά και επιφάνεια από μελαμίνη και μπορεί να συνδυαστεί με έπιπλα ίδιου υλικού, διαμορφώνοντας ένα ολοκληρωμένο σετ κρεβατοκάμαρας και μάλιστα σε έκπτωση -50% από την Market Strom για λίγες μέρες ακόμα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες από εδώ.

Σιδερένιο κρεβάτι χειροποίητο - Ημιμασίφ



Σιδερένιο κρεβάτι με πολλές μεταλλικές λεπτομέρειες, πολύ μοντέρνο και λιτό, που μπορεί να μετατρέψει το δωμάτιό σας σε έναν τόπο που σας εμπνέει και σας ξεκουράζει. Χειροποίητο κεφαλάρι πολύ ιδιαίτερο και πολύ ανθεκτικό στην υγρασία και την γενικότερη φθορά του χρόνου. Μπορείτε να το βρείτε από εδώ στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε.

Economy μεταλλικό κρεβάτι



Για εσάς που θέλετε ένα μεταλλικό κρεβάτι οικονομικό και basic, το κρεβάτι Αίθρα με 5 χρόνια εγγύηση είναι μία τέλεια επιλογή! Στιβαρό, μοντέρνο και ανθεκτικό στην φθορά του χρόνου γίνεται μία ιδανικό πρόταση για το υπνοδωμάτιό σας, το εξοχικό σας, τον ξενώνα σας.

Βρείτε όλη τη συλλογή από μεταλλικά κρεβάτια και ξύλινα κρεβάτια της Market Strom.