Διάκριση για την ΕLPEN της οικογένειας Τρύφων στα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of The Greek Economy 2020»


Ξεχωριστή διάκριση έλαβε η ELPEN στα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of The Greek Economy 2020». H εταιρεία μας βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην απασχόληση και τη διαχρονική επένδυσή της στους Έλληνες επιστήμονες.

Κατά τη διάρκεια της υπερδεκαετούς οικονομικής κρίσης και παρά τις δυσμενείς συνθήκες της αγοράς εργασίας και τις πρακτικές που επικράτησαν, η εταιρεία όχι μόνο διατήρησε όλες τις θέσεις εργασίας, αλλά προχώρησε και σε σημαντικό αριθμό προσλήψεων. Μόνο την τελευταία πενταετία έχει αυξήσει το προσωπικό της κατά 30% και έχει δημιουργήσει θέσεις εργασίας για επιστήμονες υψηλής εξειδίκευσης στους τομείς της Έρευνας και Ανάπτυξης.

Με τις 2 νέες επενδύσεις που υλοποιεί, ύψους 50 εκατ. ευρώ, η ELPEN θα ενισχύσει την απασχόληση με επιπλέον 250 νέες θέσεις εργασίας συμβάλλοντας για ακόμα μια φορά και στην αντιμετώπιση του brain drain.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της ELPEN, κ. Θεόδωρος Τρύφων, από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Κωστή Χατζηδάκη.