ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μ. Φραγκούλης στο LesvosPost «Η Μυτιλήνη και γενικά η Λέσβος είναι ένας κόσμος αλλιώτικος από τους άλλους»


Ο ερμηνευτής, από τους λίγους Έλληνες που έχουν καταφέρει να διαγράψουν διεθνή καριέρα, αποκαλύπτεται στο «LesvosPost» λίγο πριν έρθει στην Μυτιλήνη για την μεγάλη συναυλία στο Κάστρο την Παρασκευή  31 ΙΟΥΛΙΟΥ..

Σεμνότητα, ευγένεια και διαρκής προσπάθεια: αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που σκιαγραφούν την προσωπικότητα του Μάριου Φραγκούλη, χαρακτηριστικά με οποία συνεχίζει να πορεύεται μέχρι σήμερα παρότι έχει ήδη διαγράψει μια αξιοσημείωτη διεθνή σταδιοδρομία. Ο Έλληνας ερμηνευτής που έχει καταφέρει, με το σπαθί του, να εξασφαλίσει μια θέση στο πλευρό ιερών τεράτων της μουσικής σκηνής, της όπερας, του μιούζικαλ και του θεάτρου παραμένει ένα γλυκό παιδί που χαίρεται με την καρδιά του όσα έχει κατακτήσει και συνεχίζει να ονειρεύεται.

Ξεχωριστή θέση στα όνειρά του πάντως κατέχει, διαχρονικά, το ελληνικό κοινό, οι άνθρωποι της πατρίδα του στην οποία φροντίζει πάντα να επιστρέφει. Το φετινό καλοκαιρινό ραντεβού έχει κλειστεί για το βράδυ της Παρασκευής 31 ΙΟΥΛΙΟΥ, στο Θεάτρου Κάστρου της Μυτιλήνης.

Σήμερα, ο Μάριος Φραγκούλης  μιλάει στο «LesvosPost» και στον Δ/ντη-Αρχισυντάκτη του L.P Στεφάνου Γεώργιο.

..…Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ…..

**Όπου

Γ.Σ: ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Μ.Φ: ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Γ.Σ κ Φραγκούλη καλησπέρα σας. Καταρχήν θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε γι΄αυτην την συνέντευξη στο lesvosost.com και να σας ευχηθούμε καλή διαμονή και μια επιτυχημένη συναυλία στην Μυτιλήνη στις 31 Ιουλίου …

Μ.Φ Περιμένουμε πως και πως να βρισκόμαστε στη Μυτιλήνη γύρω στις 30 Ιουλίου όπου θα κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της πόλης, θα φάμε ψαράκι, θα ονειρευτούμε την παράσταση μας που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου. Χαιρόμαστε που θα είναι η πρώτη μας συναυλία φέτος το καλοκαίρι στο Θέατρο Κάστρου της Μυτιλήνης, έναν χώρο που μας έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν και μου έχει δώσει πραγματικά πολύ μεγάλη χαρά ελπίδα δύναμη και ευχόμαστε να μπορούμε κι εμείς με το δικό μας τρόπο με τα δικά μας τραγούδια με τις δικές μας ερμηνείες να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στην Λέσβο και ιδιαίτερα στην Μυτιλήνη. Αυτό το ιστορικό Κάστρο, ένας μαγικός χώρος που μας δίνει αυτό το μεγάλο βήμα φέτος το καλοκαίρι.


Γ.Σ  κ Φραγκούλη διανύουμε ένα πολύ “ιδιαίτερο” καλοκαίρι, σε μια χώρα που είναι μαθημένη σε μεγάλες ανοιχτές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις…

Μ.Φ Είναι πραγματικά έχετε δίκιο, ένα πολύ ιδιαίτερο καλοκαίρι μιας και θα πρέπει να τηρήσουμε τους κανονισμούς και να λάβουμε όλα τα μέτρα που είναι σωστά ώστε να προστατευτούμε από τον κορονοϊό covid-19 που φέτος μας σε έδωσε πολλές λύπες. Πιστεύω συγχρόνως μας ένωσε και έδειξε πως μια χώρα σαν την Ελλάδα μπόρεσε να τηρήσει αυτούς τους κανονισμούς και να καταφέρει να ξεπεράσει αυτό τον φόβο που είχαμε πριν από τρεις τέσσερις μήνες πάνω στο θέμα της υγείας. Πιστεύω ότι στην συναυλία αυτή θα περάσουμε πάρα πολύ καλά και θα είναι σαν μία άλλη ανοιχτή καλοκαιρινή συναυλία μία διαφορετική στο είδος της συναυλία, μια αγκαλιά οπου φυσικά πρέπει πάλι πάντα να τηρούμε τους κανόνες, ίσως να μην υπάρχει κάποιο διάλειμμα, ίσως να φοράμε κάποιες μάσκες κάποιες φορές να έχουμε αντισηπτικά στα χέρια μας αλλά νομίζω πως το συναίσθημα η αγάπη η μουσική, ο στίχος τα τραγούδια θα δώσουν πραγματικά μία θέση πνοής ελπίδας και αγάπης για όλο τον κόσμο.

Γ.Σ  Η μουσική πώς λειτούργησε ως διέξοδος για εσάς την περίοδο της καραντίνας;

Μ.Φ Η μουσική μας έδωσε έναν τρόπο ασφαλείας μία έτσι κάθαρση της ψυχής και έναν τρόπο να σκεφτόμαστε διαφορετικά όλους αυτούς τους μήνες που δεν περάσαμε πολύ εύκολα όντως κλεισμένη στο σπίτι και ίσως επαναπροσδιόρισε κάποιες σχέσεις με τους ανθρώπους με τους φίλους μας με την οικογένειά μας δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά τα πράγματα που έχουν πραγματική αξία και ουσία.

Γ.Σ  Τι θετικό πιστεύετε ότι έφερε η εμφάνιση του κορονοϊού στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ανθρώπους και καταστάσεις;

Μ.Φ Πιστεύω ότι η εμφάνιση του κορονοϊού μας έδωσε την ελπίδα ότι μπορούμε να είμαστε άνθρωποι, ότι μπορούμε να δίνουμε ο ένας τον άλλον την αίσθηση της ασφάλειας, της προσοχής, της δύναμης, της πραγματικής αγάπης και συμπόνοιας, και μπορέσαμε να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον. Πιστεύω πως τελικά το θέμα του κορονοϊού μας έκανε πολύ πιο δυνατούς σαν ανθρώπους σαν λαός σαν ελληνισμός. Δυστυχώς, δεν ξέρω πως θα μπορούμε να λειτουργούμε στα μαθήματα ...τα νέα παιδιά στα σχολεία γιατί αλλιώς είναι ένα μάθημα δια ζώσης, λαϊβ και αλλιώς είναι μέσα από κομπιούτερ όταν δεν υπάρχει αυτή που λέμε η ανθρώπινη επαφή. Αυτός είναι και ο κίνδυνος σε μία τέτοια περίπτωση όπου ο κορονοϊός μπορεί και να λειτουργήσει ίσως και ενάντια στις ανθρώπινες σχέσεις και στον τρόπο που τουλάχιστον τα νέα παιδιά αντιμετωπίζουν τα μαθήματα και την εκπαίδευση. Ελπίζω να επανέλθουμε στην φυσιολογική μας κατάσταση και να μπορούμε και εμείς και τα παιδιά μας να ζούμε ένα πραγματικό παρόν.

Γ.Σ  Όταν κάποτε τελειώσει όλο αυτό, πώς φαντάζεστε ότι θα είναι ο κόσμος και ο άνθρωπος γενικά

Μ.Φ Πιστεύω ότι η τα μέσα γενικά όχι στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο μας έχουν κάπως τρομοκρατήσει με το θέμα του κορονοϊού, πιστεύω φυσικά στην δύναμη της πανδημίας αυτής αν και δεν πιστεύω ότι ακόμα είναι πανδημία · όμως ότι έχουν πεθάνει μέχρι τώρα 500.000 κόσμος αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς. Πιστεύω πως αν τηρήσουμε σωστά τους κανονισμούς και βρεθεί αυτό που λέμε το εμβόλιο προς την αντιμετώπιση του κορονοϊού και εμείς φυσικά με τον τρόπο μας και την στάση μας βοηθήσουμε προσωπικά ο ένας με τον άλλον ο ένας άνθρωπος με τον άλλον δηλαδή, με τον τρόπο μας, να πλένουμε τα χέρια μας με το να προσέχουμε όταν βρισκόμαστε σε μια κοινωνική Συγκέντρωση, πιστεύω πως θα βρούμε ξανά τους δυνατούς μας εαυτούς και δεν θα είμαστε πλέον θύματα του κορονοϊού και καμίας πανδημίας. Θεωρώ πως από μας εξαρτάται, από τους γονείς προς τα παιδιά από τα σχόλια στα παιδιά και από το πως εμείς οι ίδιοι αντιμετωπίζουμε μία τόσο δύσκολη κοινωνική και φυσιολογικά ιδιαίτερη κατάσταση.


Γ.Σ  Βρίσκεστε πολύ συχνά στο εξωτερικό. Τι σχόλια ακούτε για τη δύσκολη κατάσταση της χώρας μας;

Μ.Φ Πρέπει να σας πω ότι ζώντας στην Αμερική για ένα πολύ μεγάλο διάστημα λόγω υποχρεώσεων επαγγελματικών ε και όντως κλεισμένος στο σπίτι εφόσον δεν μπορούσαν να αλλαχτούν τα εισιτήρια της επιστροφής μου στην Ελλάδα είδα άκουσα θαύμασα το πως όλοι οι λαοί βλέπουν την Ελλάδα ως ένα πρότυπο της κατάστασης αυτής και πως η Ελλάδα διέπρεψε στο θέμα του κορονοϊού με την έννοια της προστατευσής τους με την έννοια του ότι μάθαμε αμέσως σχεδόν ποιες είναι οι υποχρεώσεις του ελληνικού λαού και πόσο εύκολα κατάφερε να είναι ασφαλής.
Η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη ξέροντας ότι και η μητέρα μου που είναι σε πολύ μεγάλη ηλικία, η φυσιολογική μου δηλαδή μητέρα, αλλά και πολλοί από τους φίλους μου συγγενείς ξαδέρφια και πολύ αγαπημένοι μου άνθρωποι δεν έχουν θέματα υγείας και τουλάχιστον θέματα κορονοϊού. Υπήρξαν και θα υπάρχουν σε πολύ λίγες περιπτώσεις ξέροντας ότι κάποιοι που είχαν προηγούμενες καταστάσεις ίσως ο κορονοϊός δεν θα μπορεί να βοηθήσει πολύ την φυσιολογική τους αρτιότητα. Αυτό που πιστεύω είναι ότι όσοι πρόσεξαν πραγματικά και όσοι προσπάθησαν να βρίσκονται μακριά από τον κίνδυνο αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλά.

Γ.Σ Αγαπημένος καλλιτέχνης των κατοίκων της Λέσβου  ο Μάριος Φραγκούλης, έρχεται για μια ακόμη φορά στην Μυτιλήνη . Τι θα ακούσουν στο πρόγραμμα οι Λέσβιοι;

Μ.Φ Το πρόγραμμα είναι μαγικό με συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι του Μίκη Θεοδωράκη του Σταύρου Ξαρχάκου του Σταμάτη Κραουνάκη του Κορκολή του Καραμουρατίδη πολλών αγαπημένων μας συνθετών και στιχουργών έλληνων φυσικά και ξένων όπως ο Lucio Dalla ο Nicola Piovani , o Ennio Morricone, τραγούδια που ο κόσμος έχει αγαπήσει από τον ποιοτικό χώρο έχει σιγοτραγουδήσει αγαπάει πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα περάσουμε πολύ πολύ καλά. Έχουμε μια εξαιρετική παρέα με νέα παιδιά είναι η Δήμητρα Σελεμίδου που έχει ακουστεί πάρα πολύ το όνομα της ειδικά στο ίδρυμα Νιάρχος και σε έργα του Μανού Χατζιδάκι η Μυρτώ Βασιλείου που έχει πραγματοποιήσει δύο δισκογραφικές δουλειές και επίσης τον Βασίλη Κούρτη που έχει θαυμάσει ο κόσμος στην τελευταία θεατρική δουλειά του Δημήτρη Παπαδημητρίου Moby Dick στο Παλλάς όπου έπαιζε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, μοιραζόταν μάλλον τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τον Θοδωρή Βουτσικάκη και θα τον δείτε φέτος στην παράσταση μας στην Μυτιλήνη μαζί με τις δύο κοπέλες μας. Είμαι σίγουρος πως θα περάσουμε πάρα πολύ καλά θα χορέψουμε θα γελάσουμε θα σιγοτραγουδήσουμε και θα γεμίσει η ψυχή μας ελπίδα και πολλή αγάπη σ’ αυτό το μαγικό χώρο στο Κάστρο της Μυτιλήνης που μας έχει δεχτεί και πολλές φορές με τεράστια επιτυχία στο παρελθόν.

Γ.Σ Έχετε ξαναρθεί πολλές φορές στην Μυτιλήνη. Ποια η γνώμη σας γι αυτήν;

Μ.Φ Η Μυτιλήνη και γενικά η Λέσβος είναι ένας κόσμος αλλιώτικος από τους άλλους γεμάτος ποιότητα και έχει πολλές απαιτήσεις από τους καλλιτέχνες, τους τραγουδιστές που λαμβάνουν μέρος στις καλοκαιρινές και μοναδικές αυτές εκδηλώσεις. Θέλουμε έτσι και εμείς να δώσουμε την υπόσχεση μας ότι θα περάσει τέλεια μαζί μας το κοινό και κάτω από τα μοναδικά καλοκαιρινά αστέρια θα δούμε το φως της αγάπης να αναρριχάται με μουσικό Φως. Αγαπάμε την Μυτιλήνη για την ομορφιά της και την ανθρωπιά της...


Γ.Σ Η Λέσβος έχει περάσει πάρα πολλά το τελευταία χρόνια, σεισμό, μεταναστευτικό, πλημμύρες, και τώρα την πανδημία ποιο το μήνυμα σας για τους κατοίκους της;

Μ.Φ Θάρρος και δύναμη και να μην χάνεται ποτέ η εσωτερική μας δύναμη... πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δίνουμε δύναμη και θάρρος ο ένας στον άλλο. Θα ήθελα να πιστεύω και όπως εγώ έτσι και οι συνεργάτες μου αλλά και όλη η Ελλάδα είναι μαζί σας και τώρα αλλά και για πάντα!

Γ.Σ  Ποιο τραγούδι (δικό σας ή άλλου τραγουδιστή) θ’ αφιερώνατε στους Ελληνες αυτήν την περίοδο;

Μ.Φ Θα αφιέρωνα την ‘Γαλάζια Λίμνη’ που τα λόγια της Λίνας Νικολακοπούλου μπαίνουν κατ´ευθειαν στην καρδιά: ‘Ειν´η Καρδιά μια Γαλάζια Λίμνη, περνά η Χαρά μ´αργυρα κουπιά ... μα σαν την μάτωσες πορφυρό καμίνι...και αυτό που νόμιζες δεν θάναι πια’....


Γ.Σ Έχετε διαγράψει μια σπουδαία καριέρα στον χώρο της μουσικής με αξιόλογες συνεργασίες. Υπάρχει κάτι που θέλετε και δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα;’

Μ.Φ Η αλήθεια είναι πως θα ονειρευόμουν να παίξω κάποιους ρόλους στον χώρο της όπερας δηλαδή τον Mario Cavaradossi στην Tosca τον Alfredo στην La Traviata του Verdi, τον Rodolfo στην La Boheme τον Andrea Chenier στην όπερα Andrea Chenier του Giordano ...έτσι χα χα όπως βλέπετε λοιπόν υπάρχουν κάποια πράγματα που σίγουρα δεν έχω πραγματοποιήσει. Σίγουρα κάποιοι ρόλοι πολύ μεγάλοι στο αρχαίο δράμα που θα ήθελα να παίξω σε μεγάλα αρχαία θέατρα ειδικά στην Επίδαυρο που είναι και το πιο αγαπημένο μου θέατρο τουλάχιστον σαν ηθοποιός. Θυμάμαι το δέος που αισθάνθηκα παίζοντας στους ´Όρνιθες ‘ με την σπουδαία μουσική του Μάνου Χατζιδάκι με το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και 14,000 θεατές την κάθε παράσταση.

Γ.Σ Έχει αλλάξει ο τρόπος που ο κόσμος έρχεται στις συναυλίες; Τι παρατηρείτε;

Μ.Φ Πιστεύω πως φέτος θα αλλάξει κάπως ο τρόπος που έρχεται το κοινό στις συναυλίες λόγω κορονοϊού λόγω προστασίας απέναντι στον κορονοϊό, θα είναι πολύ παράξενο να βλέπουμε το κοινό ένα μέρος του κοινού με μάσκες και διάφορα προστατευτικά για να παρακολουθήσουν την παράσταση ειδικά όταν πρόκειται για μία μουσική παράσταση όπου συνήθως το κοινό τραγουδάει μπορεί και να χορέψει μπορεί και να θέλει να συμμετέχει μαζί με όλο αυτό που συμβαίνει επί σκηνής....αλλά νομίζω ότι για μας θα είναι το πιο δύσκολο γιατί εμείς δεν θα φοράμε μάσκες επί σκηνής έχουμε ήδη κάνει τα τεστ και ξέρουμε μεταξύ μας ότι είμαστε πολύ καλά ευτυχώς (φυσικά προστατευόμαστε backstage και ξέροντας ότι όλοι κινούμαστε με την ίδια ταχύτητα για τις παραστάσεις ) και επίσης ότι δεν θα υπάρχει το ανάλογο κενό ενδιάμεσα στα δύο μέρη πρώτο μέρος δεύτερο μέρος δηλαδή δεν θα υπάρχει κάποιο διάλειμμα. Πιστεύω όμως πως το κοινό θέλει πάρα πολύ να παρακολουθήσει μία παράσταση να τραγουδήσει να ξεχάσει λίγο αυτό το μούδιασμα που περάσαμε τους τελευταίους μήνες και να δώσει ένα μέρος της καρδιάς του όπως κι εμείς θέλω να δώσουμε ότι πιο πολύτιμο έχουμε μέσα μας να το μοιραστούμε με το κοινό μας τραγουδώντας γελώντας περνάς καλά και να ευχαριστηθούμε κι εμείς τις ομορφιές του Κάστρου της Μυτιλήνης και φυσικά όλο το το Λεσβιακό κοινό και τους φίλους τουρίστες που πιστεύω ότι είναι πολύ εκπαιδευμένοι και μαθημένοι σε καλές και οι ισχυρές παραστάσεις.


Γ.Σ Τι επιδιώκετε να μεταδώσετε μέσω της καλοκαιρινής σας περιοδείας;

Μ.Φ Θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο όλο αγάπη ελπίδα να μην σταματά ποτέ να σκέφτεται θετικά και να ξέρουμε ότι μπορεί ο ένας να προστατεύει τον άλλον ειδικά φέτος περισσότερο ίσως από κάθε άλλη χρονιά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξέρουμε ότι προχωράμε σίγουροι για ένα πολύ καλό και αγαπημένο μέλλον. Δεν είναι ο έλληνας, στο χαρακτήρα του δηλαδή να μένει σπίτι να μην έχει δουλειά να προσπαθεί να τηρήσει τους στόχους αυτούς που χρειάζονται και να μεγαλώνει μικρά παιδιά σε μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή χωρίς χρήματα χωρίς πολύ μεγάλες προοπτικές να θέλει να ελπίζει. Εμείς δίνουμε αυτή την ευκαιρία να σκεφτεί ο κόσμος διαφορετικά μέσα από τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου του Άρη Δαβαράκη μουσικές της Ευανθίας Ρεμπούτσικα του Στέφανου Κορκολή του Σταμάτη Κραουνάκη του Μανού Χατζιδάκι και όλων αυτών των δημιουργών που δίνουν σε όλο τον κόσμο την το φως για μια πολύ πιο δυνατή και πλούσια στον πολιτισμό χώρα, την Ελλάδα. Θέλουμε όλη η Ελλάδα να αντισταθεί στις δύσκολες στιγμές θέλουμε ο κόσμος να δουλεύει θέλουμε ο κόσμος να είναι καλά τα παιδιά να έχουν εκπληκτική ενημέρωση και εκπαίδευση στα σχολεία να μεγαλώνουμε σαν άξιοι πολίτες αυτού του κόσμου που ζούμε και να προστατεύουμε όσο πιο πολύ και όσο πιο καλά γίνεται τον πλανήτη μας γιατί είναι μόνο ένας δυστυχώς. Είμαστε όλοι μέλη αυτού του πλανήτη πρέπει να εκμεταλλευτούμε την αγάπη που έχουμε για την θάλασσα τον ουρανό τον αέρα, τα προϊόντα μας και εμάς τους ανθρώπους. Η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα που δίνει και θα δώσει στο μέλλον και σε όλες τις χώρες αυτή την πραγματική φυσική ομορφιά, τις εικόνες της, τον πλούτο της.


Γ.Σ  Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;

Μ.Φ Θα παρουσιάσουμε σε πολλά δυνατά κανάλια της Αμερικής το Blue Skies-An American Songbook μια ανθολογία από τραγούδια των σπουδαιότερων μουσικών στιγμών του Leonard Bernstein, Gershwin, Irvin Berlin, Rodgers & Hammerstein, Stephen Sondheim, καθώς και ένα εκπληκτικό τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι που ονομάζεται ‘In The Cool Of The Day’ που ακούσαμε από την σπουδαία φωνή του Nat King Cole. Επίσης συζητάω με τους συνεργάτες μου για μια νέα και ξεχωριστή δισκογραφικά δουλειά πάνω σε νέα ελληνικά τραγούδια.


Γ.Σ  Και για το τέλος, μια ευχή για το μέλλον!

Μ.Φ Δύναμη αγάπη και υγεία και να είμαστε πάντα θετικοί σαν άνθρωποι και να μην ξεχνάμε ποτέ να προστατεύουμε το περιβάλλον μας, την Γη μας.

Γ.Σ κ Φραγκούλη σας ευχαριστούμε  θερμά για αυτήν την συνέντευξη, σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και μια μεγαλειώδη συναυλία στο κάστρο της Μυτιλήνης

Μ.Φ Ευχαριστώ και ευχαριστούμε με αγάπη την Μυτιλήνη και την Λέσβο και φυσικά τον Δήμο Μυτιλήνης για την πρόσκληση, περιμένουμε τόσο πολύ να έρθουμε κοντά σας στο μαγικό Κάστρο πολύ σύντομα!

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
 ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕΛΕΜΙΔΟΥ, ΜΥΡΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

INFO

Μάριος Φραγκούλης
Παρασκευή 31 Ιουλίου
Κάστρο Μυτιλήνης
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήρια: € 10

Προπώληση:

TICKET SERVICES


τηλεφωνικά: 2107234567
online: www.ticketservices.gr
PUBLIC
- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ