Τα μεγάλα φαβορί και οι αποδόσεις του Champions League


Ο τελευταίος αγώνας του Champions League έγινε στις 11 Μαρτίου κι αν είναι κάτι που λείπει αυτή τη στιγμή στους ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον πλανήτη είναι αυτό το συγκλονιστικό πρωτάθλημα πού οι ιδιαίτερες περιστάσεις το άφησαν στη μέση. Εκτός απροόπτου στις 7 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει και πάλι το Champions League, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φάση των 16 της διοργάνωσης. 

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες ξεκίνησαν και πάλι τις προσφορές τους, πολλές από τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το site αν θέλετε να συνδυάσετε την παρακολούθηση των αγώνων και με κάποιο στοίχημα.

Επιπλέον αν συγκρίνετε τις αποδόσεις των αγώνων σε σχέση με αυτές που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά σε αυτό το link, παρότι θα σας πούμε γενικά τι συμβαίνει με τις πιο δημοφιλείς επιλογές του στοιχήματος και τις αποδόσεις τους στη συνέχεια.

Τα ζευγάρια των αναμετρήσεων

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως αυτή τη στιγμή έχουν δημιουργηθεί μόνο τα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών. Αυτά είναι το Λειψία - Ατλέτικο Μαδρίτης και το Αταλάντα - Παρί Σεν Ζερμέν. Περιμένουμε ακόμη τις ομάδες που θα προκριθούν στα προημιτελικά από τις αναμετρήσεις που απομένουν σύμφωνα με το πρόγραμμα, ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μάντσεστερ Σίτι (1-2 στην Ισπανία στον πρώτο αγώνα), της Λυών με τη Γιουβέντους (1-0 στη Γαλλία στον πρώτο αγώνα), της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα (1-1 στην Ιταλία στον πρώτο αγώνα) και της Τσέλσι με τη Μπάγερν Μονάχου (0-3 στην Αγγλία στον πρώτο αγώνα).
Όσον αφορά τώρα τις αποδόσεις για την αναμέτρηση Γιουβέντους - Λυών, η ιταλική ομάδα έχει το προβάδισμα με απόδοση 1,44, με το Χ να βρίσκεται στο 4,49 και το διπλό στο 7,90. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα με τη Ρεάλ με απόδοση 1,64 και ακολουθεί το Χ με 4,34 και το διπλό με 4,90. Στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι ο άσος βρίσκεται στο 1,60, το Χ στο 4,30 και το διπλό στο 5,39. Στον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Τσέλσι ο άσσος διαμορφώνεται στο 1,44, η ισοπαλία βρίσκεται σε απόδοση 4,91 και το διπλό σε απόδοση 6,90. Αυτές οι αποδόσεις προκύπτουν περίπου από τον μέσο όρο των αποδόσεων όλων των στοιχηματικών ιστοσελίδα που προσφέρουν στους αγώνες αυτούς μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα.

 Όσον αφορά τώρα τις δύο αναμετρήσεις των προημιτελικών, η επικράτηση της Αταλάντα στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρεται σε απόδοση 3,18, η ισοπαλία στο 3,96 και το διπλό στο 2.11. Τέλος, στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο άσος βρίσκεται στο 3,22, η ισοπαλία στο 3,33 ενώ η επικράτηση των φιλοξενούμενων προσφέρεται στο 2,32.

Τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να στοιχηματίσετε στην ομάδα θα κατακτήσει το Champions League, τότε θα πρέπει να αναφέρουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε μόλις πριν από λίγες μέρες ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι της Μπάγερν Μονάχου που μέχρι πρόσφατα απολάμβανε τον ρόλο του μεγαλύτερο φαβορί. Πιο συγκεκριμένα η κατάκτηση της διοργάνωσης από τη Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται κατά μέσο όρο σε απόδοση 4,42, ακολουθεί η κατάκτηση από την Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 4,47, η κατάκτηση από την Παρί Σεν Ζερμέν με 6.10 και η κατάκτηση από την Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 9,13.

Ακολουθούν οι υπόλοιπες ομάδες με διψήφιες και τριψήφιες πλέον αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα η κατάκτηση από την Αταλάντα σε απόδοση 10,25, από την Λειψία με απόδοση 15,50, από τη Γιουβέντους στο 17,25, από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 25, από τη Νάπολι στο 68,5, από τη Λυών στο 95,5 και από την Τσέλσι στο 250,5.