Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μυτιλήνης το σχέδιο των ΜΚΟ για νοίκιασμα ξενοδοχείων στην Λέσβο


Από τους δημοτικούς συμβούλους Γιαννακα Εριφύλη και Παναγιώτη Βαλεση
της πλειοψηφούσας παράταξης

Τέθηκε ως θέμα χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μυτιλήνης εκτός ημερήσιας διάταξης, από πλευράς Δημοτικής Αρχής Κυτελη και συγκεκριμένα από τους δημοτικους συμβούλους Γιαννακα Εριφύλη και Παναγιώτη Βαλεση, το θέμα της άθλιας αποικιοκρατικής πρακτικής ορισμένων ΜΚΟ, που επιχειρούν εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση και την τραγική τουριστική χρονιά να μισθώσουν ξενοδοχεία και αλλά καταλύματα για να βάλουν μέσα τους κάθε λογής αλλοδαπούς, μετατρέποντας σιγά σιγά την Λέσβο σε εάν απέραντο hot spot!

-- Αποφασίστηκε να έρθει το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση, καλώντας όλα τα τοπικά συμβούλια που έχουν ανάλογα θέματα να λάβουν αποφάσεις γι αυτο.

--Επίσης καλούνται ΟΛΟΙ οι επίσημοι φορείς που ασχολούνται με τον Τουρισμό και όχι μόνο να λάβουν αποφάσεις και να τοποθετηθούν για το σοβαρό αυτό θέμα, αν νομίζουν και εκτιμούν οτι πρέπει να το πράξουν!!

--Τέλος καλούνται ΟΛΟΙ οι βουλευτές να πράξουν οτι τους υπαγορεύει η θεσμική τους θέση απέναντι στο Λεσβιακό κόσμο, που δέχεται για μια ακόμη φορά την "επίθεση" των πρακτικών των ΜΚΟ.


Του Παναγιώτη Βαλεση