Εξαιρετικές επιδόσεις για τους Κωπηλάτες της Λέσβου στους αγώνες αξιολόγησης για τις Εθνικές ομάδες


Στις 4-5 Ιουλίου διεξήχθη ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά για όλες τις κατηγορίες, Εφήβων/Νεανίδων, κάτω των 23 ετών, Ανδρών/Γυναικών, με την συμμετοχή 100 περίπου αθλητών κι αθλητριών από 20 σωματεία όλης της χώρας και αφορούσε τη στελέχωση των Εθνικών ομάδων κωπηλασίας.

Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης:

• Ελένη - Μαρίνα Λεβεντέλλη (σκιφ)
• Μηλένα Κοντού (σκιφ)
• Παναγιώτης Τεντολούρης &
• Χρήστος Λάσκαρης (δίκωπος άνευ)

Οι αθλητές έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα καθώς αγωνίζονταν στην κατηγορία Εφήβων - Νεανίδων, αν και ανήκουν στην κατηγορία Παίδων - Κορασίδων.

Ο Αγώνας αυτός αποτελούσε την ευκαιρία για την επιλογή αθλητών στις εθνικές ομάδες και μόνο όσοι έλαβαν μέρος έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος στις δοκιμασίες χρόνου για τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Κάτω των 23 και Ανδρών-Γυναικών που θα λάβουν μέρος στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα 2020:

• 1.Α/Γ κάτω των 23 Ντούισμπούργκ Γερμανία (5-6/9)
• 2.Εφήβων-Νεανίδων Βελιγράδι Σερβία (26-27/9)
• 3.Ανδρών-Γυναικών Πόζναν Πολωνία (10-11/10)

Από το 2ο Αγώνα Αξιολόγησης κλήθηκε η αθλήτρια Ελένη - Μαρίνα Λεβεντέλλη στο κοινόβιο προετοιμασίας (5-19/7).

Το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης συγχαίρει τους αθλητές για τις εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και τους προπονητές Άννα Ζαχαρίου και Αριστείδη Βογιατζή.

Προετοιμασία με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας για Μυτιληνιούς Κωπηλάτες

Μετά από αγώνες πρόκρισης ο αθλητής του ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, Στρατής Τριανταφύλλου, κατόπιν της εξαιρετικής του εμφάνισης, παρέμεινε σε κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας!

Από πλευράς του ΑΙΟΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ στις προκρίσεις συμμετείχαν ακόμη οι αθλητές Παναγιώτης Πινάκης και Παρασκευή Τζουτζομήτρου, οι οποίοι όμως αποκλείστηκαν για λίγο από τον τελικό του αγωνίσματος του σκιφ.

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Θεόδωρο Πινάκη, αλλά και στους αθλητές του ομίλου μας που συμμετείχαν στους συγκεκριμένους αγώνες.
Συνολικά 43 αθλητές και αθλήτριες από 14 σωματεία όλης της χώρας επιλέχτηκαν μετά τον 2ο αγώνα αξιολόγησης για να παρακολουθήσουν το προπονητικό κοινόβιο των Εθνικών Ομάδων Κωπηλασίας που ξεκίνησε τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 19/7.
Από τους αθλητές αυτούς θα προκύψουν και τα πληρώματα που θα στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες Κωπηλασίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που έρχονται το επόμενο φθινόπωρο.

Από τη Λέσβο και το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας  παρέμεινε και η Ελένη-ΜαρίναΛεβεντέλλη, πολλά συγχαρητήρια.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης Παναγιώτη Τεντολούρη, Χρήστο Λάσκαρη και Μιλένα Κοντού για την εξαιρετικής τους εμφάνιση σ’ αυτούς τους αγώνες.

Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές του ΝΟΜ Αριστείδη Βογιατζή και Άννα Ζαχαρίου.

Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορηγό μας, που στέκεται δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και κάνει πραγματικότητα την ευκαιρία στο όνειρο για τους αθλητές της ακριτικής Λέσβου, την Hellenic Seaways.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο ίδρυμα Ευστράτιος Αλεξίδης και στον κ. Μιχάλη Αϊβαλιώτη για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη τους.