Οι Ελεύθεροι Πολίτες Μυτιλήνης για το τροχαίο έξω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ


Ανακοίνωση των Ελεύθερων Πολιτών για τα γεγονότα τις 21/07

«Στις 21/7 πολλοί συμπολίτες μας μαζεύτηκαν στην περιοχή του νεκροταφείου Παναγιούδας με σκοπό να τεθούν στη διάθεση των Αρχών για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς που ήταν ανεξέλεγκτη σε κοντινή περιοχή. Επειδή για λόγους ασφαλείας η Αστυνομία δεν επέτρεψε την συμμετοχή τους στην κατάσβεση, πολλοί κατευθύνθηκαν στην περιοχή της ΔΕΗ με πρόθεση να συγκροτήσουν εθελοντικές ομάδες πυρασφάλειας για το ενδεχόμενο εμφάνισης(«τυχαία» ή από πρόθεση)νέων εστιών φωτιάς,δεδομένου επίσης ότι τη συγκεκριμένη μέρα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας ήταν σε αυξημένη επιφυλακή λόγω της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο.
Την ώρα αυτή συνέβη δυστυχώς σοβαρό τροχαίο ατύχημα όταν διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, τραυματίζοντας έξι (6) συμπολίτες μας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους έξι (6) τραυματίες συμπολίτες μας,αλλά και στον πυροσβέστη που τραυματίστηκε κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς και τους ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το προσωπικό του ΕΚΑΒ για τις ταχύτατες διακομιδές των τραυματιών στο νοσοκομείο,αλλά και όσους συμμετείχαν στην κατάσβεση, Πυροσβεστική, πιλότους δασοπυροσβεστικών αεροπλάνων, εργαζόμενους στον Δήμο Μυτιλήνης και εθελοντές.

Τέλος, διασκεδάζουμε για άλλη μια φορά διαβάζοντας το «ρεπορτάζ» γνωστού τοπικού ΜΜΕ και την ανακοίνωση του Σύριζα Λέσβου, οι οποίοι βλέπουν παντού… ακραία πολιτικά στοιχεία και… ακροδεξιούς, οι οποίοι εναντιώνονται στο «προσφυγικο-μεταναστευτικό» αφήγημα που προωθείται.

Μυτιλήνη, 22Ιουλίου 2020
Παράταξη Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης 
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»