Τ. Βερρος: «Η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει και δεν προσφέρεται για πεδίο αντιπαράθεσης»


Ανακοίνωση με νόημα του δημάρχου Δυτικής Λέσβου για τις ενέργειες του δήμου σχετικά με τα κρούσματα κορονοιου στην Καλλονή:

Επειδή η προστασία της ανθρώπινης ζωής, θεωρώ, ότι είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει,πιστεύω ότι δεν προσφέρεται για πεδίο αντιπαράθεσης και άσκησης αντιπολίτευσης. Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, καθ' υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του και για την εξυπηρέτηση των δημοτών του, βοήθησε ώστε να βρεθεί χώρος για λειτουργία προσωρινού χώρου εξέτασης επειγόντων περιστατικών, τον καθάρισε, φρόντισε να συνδεθεί με το δίκτυο της ΔΕΗ και γενικά έκανε ότι ήταν απαραίτητο για να καταστεί λειτουργικός. Είναι γνωστό ότι το Κ. Υ Καλλονής χτες έκλεισε αλλά ξαφνικά αύριο ανοίγει πάλι. Το ότι δεν λειτούργησε σήμερα το προσωρινό ιατρείο νομίζω ότι δεν είναι ευθύνη του Δήμου σε καμία περίπτωση. Το Κ. Υ έχει γιατρούς, έχει διοίκηση, έχει προσωπικό ώστε να φροντίσει για την λειτουργία του προσωρινού ιατρείου. Τώρα, το ότι φταίει - κατά τον επέχοντα θέση αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, γνωστό Δημοτικό Σύμβουλο-ο δήμαρχος, δεν με εκπλήσσει. Είναι γνωστό ότι για το μόνο που δεν με έχει κατηγορήσει είναι ότι υπήρξα συνεργάτης των Γερμανών, επί Κατοχής. Ταξιάρχης Βέρρος


Η αρχική ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Γ. Κραθαναση που απαντάει ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Τ. Βερρος

Τι είχες Στρατή τι είχα πάντα!!!

Οι παλινωδίες της Δημοτικής Αρχής δεν έχουν τελειωμό. Σε τέτοιες κρίσιμες και οριακές στιγμές η έγκυρη ενημέρωση και το αίσθημα ασφάλειας προς τους πολίτες πρέπει να προκρίνονται. Αντί αυτού όμως βλέπουμε να θριαμβεύει η έλλειψη οργάνωσης και οι επικοινωνιακοί τακτικισμοί. Η Δημοτική Αρχή από χτες ενημέρωνε τους πολίτες για την λειτουργία προσωρινού ιατρείου στην Πλατεία της Καλλονής μετά το κλείσιμο του ΚΥ Καλλονής εξαιτίας κρουσμάτων του κορονοϊού.

Το ιατρείο, ωστόσο, δεν λειτούργησε ποτέ αφήνοντας απροστάτευτους τους δημότες μας. Μόλις μετά τις 7 το απόγευμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας και γιατρός στο επάγγελμα ενημέρωνε πως για τα επείγοντα περιστατικά καλείτε το 166! Μετά τις 7 το απόγευμα!!! Εν τω μεταξύ, δεν είχαν κανένα πρόβλημα από νωρίς το πρωί τα μέλη της Δημοτικής Αρχής να συγχαίρουν το ένα το άλλο και όλα μαζί τον κ. Βέρρο για την έγκυρη αντίδραση τους με το άνοιγμα του ιατρείου, το οποίο δεν άνοιξε ποτέ.

Τα αντανακλαστικά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γελαγώτη για να λυθούν τα όποια ζητήματα για το άνοιγμα του ιατρείου σήμερα ήταν ανύπαρκτα. Σε αντίθεση όμως με αυτά, ήταν ταχύτατη η αντίδραση που επέδειξε όταν στο Facebook τον εγκάλεσαν για τους επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς του με το επιτεθεί στον κ. Άκη Ζεϊμπέκη.

Μέχρι χτες αποδέκτες των επιθέσεων ήμασταν εμείς, σήμερα ο Επιμελητής του ΚΥ Καλλονής, αύριο ποιός;

ΥΓ: Αν δεν γνωρίζετε εσείς πως, ρωτήστε τον κ. Δήμαρχο που ειδικεύεται στο πως να αντιμετωπίζει την αμείλικτη καθημερινότητα.

ΥΓ 2: Οι κρίσεις δεν αντιμετωπίζονται ούτε με ευχολόγια ούτε με τον λαϊκισμό, αλλά με επαγρύπνηση και υπεύθυνη πολιτική.