Γιορτές Αμπελουργίας, στην Ανεμότια με συναυλία της Μαρίας Παπαγεωργίου και πλούσιες εκδηλώσεις


Γιορτές Αμπελουργίας, στην Ανεμωτια με συναυλία της Μαρίας Παπαγεωργίου και πλούσιες εκδηλώσεις

Συναυλία της Μαρίας Παπαγεωργίου 

Προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα που δημιουργεί ο Covid-19 θα είναι οι φετινές Γιορτές Αμπελουργίας, που οργανώνονται στην Ανεμωτια από το Σύλλογο Αμπελουργών του χωριού. 
Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ανεμωτιας, με δωρεάν είσοδο και τηρώντας την προβλεπόμενη πληρότητα.

Με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Λέσβου και του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Νήσου Λέσβου, στις 22 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Μαρία Παπαγεωργίου.

Με αφετηρία τη live streaming συναυλία που έδωσε τις πρώτες μέρες της καραντίνας στο σαλόνι της, μέχρι την πρόσφατη κυκλοφορία των καινούργιων της τραγουδιών, η Μαρία Παπαγεωργίου είναι έτοιμη να μοιραστεί μαζί μας τον μέσα και τον έξω κόσμο της, με τις νέες συνθήκες. 
Με υλικό που παρουσίασε στα social media κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού, τον ψηφιακό δίσκο ΕΣΟΡίΑ που ανέβηκε διαδικτυακά τη Μεγάλη Εβδομάδα, με παλιότερα κομμάτια και καινούργιο υλικό, για μία και μοναδική συναυλία στις 22 Αυγούστου 2020. 

Επιπρόσθετα, για τις 21 και 23 Αυγούστου αντίστοιχα, στα πλαίσια των Γιορτών Αμπελουργίας θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με τοπικά παραδοσιακά συγκροτήματα και σημαντικούς καλλιτέχνες της Λέσβου, με μουσικές περιπλανήσεις στο Αιγαίο και στη Μικρά Ασία, με την υποστήριξη του Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD Νήσου Λέσβου της ΕΤΑΛ Α.Ε.

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ