Επίσκεψη Γιαννελη σε Μουτζούρη για την διάσωση του Σάρλιτζα Παλλάς


Με τον πρώην βουλευτή Λέσβου  Γιάννη Γιαννέλη - Θεοδοσιάση συναντήθηκε στο γραφείο του ο  Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος  Μουτζούρης. 

Αφορμή της πρόσκλησης του Περιφερειάρχη προς τον κ. Γιαννέλλη ήταν το ξενοδοχείο Σάρλιτζα Παλλάς και η προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής να προχωρήσει στην αποκατάσταση και την διάσωσή του. 

Ο κ. Γιαννέλλης και ως Βουλευτής αλλά και εξαιτίας του  ότι κατάγεται από την περιοχή  έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θρυλικό ξενοδοχείο όλα αυτά τα χρόνια,  έχοντας μάλιστα εκδώσει και το ομώνυμο βιβλίο «Σάρλιτζα Παλλάς».

Την εμπειρία του αυτή αλλά και τις γνώσεις του από την μακρόχρονη ενασχόληση του με τα κοινά θέλησε να «εκμεταλλευτεί» ο  Περιφερειάρχης , ζητώντας από τον κ. Γιαννέλλη να στηρίξει την προσπάθεια  της Περιφέρειας για την γενικότερη αναμόρφωση του χώρου. Εκείνος αποδέχτηκε με χαρά να βοηθήσει ανιδιοτελώς και ηθικά την όλη αυτή προσπάθεια.

Αμέσως μετά την συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ο κ. Γιαννέλλης δήλωσε: « Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Περιφερειάρχη να συμβάλλω και εγώ με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην προσπάθεια να διασωθεί το Σάρλιτζα Παλλάς. Έχω και ως βουλευτής ασχοληθεί πάρα πολύ με το θέμα και θεωρώ πως θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε κάποια πράγματα. Είμαι στη  διάθεση οποιασδήποτε αρχής να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και την εμπειρία μου ανιδιοτελώς».

 Από την πλευρά του ο κ. Μουτζούρης ευχαρίστησε τον κ. Γιαννέλλη για την άμεση ανταπόκριση του και δήλωσε  « Προσκάλεσα τον καλό φίλο Γιάννη για να μας βοηθήσει στην από πολλές πλευρές δύσκολη  προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε για να διασώσουμε το Σάρλιτζα Παλλάς.  Είναι άριστος γνώστης του θέματος αφού ασχολείται επί σειρά ετών με το Σάρλιτζα ,  έχοντας  την εμπειρία που διαθέτει  είμαι βέβαιος πως η συνεργασία μας  μπορεί να αποδώσει άμεσα καρπούς . Ελπίζουμε το επόμενο διάστημα να καταφέρουμε επιτέλους  κάτι σημαντικό για το σπουδαίο αυτό οικοδόμημα.  Με τιμά  η άμεση και ανιδιοτελής συμβολή του».