Γατογωνιά | «Καλπάζει η εγκληματικότητα σε Μόρια και Αφάλωνα...»- Το νέο της ημέρας από τον Τζιτζιφρίγκο...


Το νέο της ημέρας από τον ρεπόρτερ Τζιτζιφρίγκο | Του Ευστράτιου Δ. Κοκκινέλλη

- Καλημέρα αφεντικό και καλή εβδομάδα! Τι γίνεται; - Καλημέρα και καλή εβδομάδα Τζιτζιφρίγκο! Τι να γίνει; Εξεταστατική βλέπεις...

- Το ξέρω μεγάλε, σε βλέπω! Γι' αυτό, εγώ είμαι εδώ για να σου μεταφέρω τις εξελίξεις και το παραπολιτικό σχόλιο της ημέρας. Έμαθες τι έγινε στον γειτονικό Αφάλωνα προ μιας εβδομάδας; - Έμαθα Τζιτζιφρίγκο... Πολύ λυπηρό και δείγμα ότι «δεν πάει άλλο»!

- Ακριβώς αφεντικό! Αυτό, βέβαια, που με προξένησε εντύπωση, είναι πως δεν υπήρξε ούτε μια ανακοίνωση συμπαράστασης από κανέναν Σύλλογο, Φορέα, Κοινότητα και εν γένει Αυτοδιοίκηση. Δεν θίχτηκε το θέμα, όπως έπρεπε, κι ούτε έγινε κάλεσμα στους αρμόδιους Υπουργούς να λάβουν δραστικά μέτρα. Πέραν του περιστατικού, η εγκληματικότητα στην περιοχή «καλπάζει» και η ΛΕΒΑ με τα ωραία της παστά μετράει διαρρήξεις...

- Τζιτζιφρίγκο μου έκανες την καρδιά περιβόλι... Έχεις και συνέχεια;

- Έχω αφεντικό, αλλά λέω να την αφήσω. Τα λέμε ξανά αύριο! Α, παραλίγο να το ξεχάσω! Περαστικά, ταχεία ανάρρωση και σιδερένιος στον τραυματία! Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, έσωσε το χέρι του και τώρα αναρρώνει ανάμεσα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Για να έχεις κι εσύ άμεση επικοινωνία με τον γάτο Τζιτζιφρίγκο, και να του θίξεις το θέμα που θες προς συζήτηση, δεν έχεις παρά του να στείλεις μήνυμα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, gatostzitziphrinkos@gmail.com .