Αποκλειστικό: Κρούσμα κορονοιου στη σχολή συνοριοφυλάκων στην Κομοτηνή


Κρούσμα κορονοιου στην σχολή αστυφυλάκων της Κομοτηνής.

Κρούσμα κορονοιου σε νεαρό συνοριοφύλακα εξετάζουν οι υγειονομικές αρχές στην σχολή αστυφυλάκων της Κομοτηνής όπου εκπαιδεύονται οι συνοριοφύλακες του Βορείου Αιγαίου ανάμεσα τους και οι 229 Λέσβιοι συνοριοφύλακες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας όλη η σχολή έχει μπει σε καραντίνα έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από όλους όσους ήρθαν σε επαφή με το θετικό κρούσμα , ενώ έως τώρα έχουν βγει 7 αρνητικά τέστ.

Ο νεαρός εκδήλωσε συμπτώματα και προσήλθε στο ιατρείο της σχολής για εξετάσεις.

Αμέσως οι υπεύθυνοι της σχολής έθεσαν όλους τους συνοριοφύλακες σε καραντίνα.

Update:


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μας έρχονται 7 νεαροί εκδήλωσαν συμπτώματα και απευθύνθηκαν στο ιατρείο της σχολής, αμέσως τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα τών μέτρων προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και πήραν δείγματα και από τους 7 νεαρούς.. Τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ έδειξαν ότι από τους 7 ο ένας ήταν θετικός.

UPDATE 12:50 μμ:


Όπως μας ενημέρωσαν ο 25χρονος νεαρός που βγήκε θετικός στον κορονοιο κατάγεται από την Κω, ενώ πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται ακόμα μιλούν και για 2ο κρούσμα νεαρού συνοριοφυλακα που βγήκε θετικό. Πήγες προσκείμενες στην αστυνομία μιλούν ότι συζητιέται έντονα πλέον η επίσπευση της εκπαίδευσης η διακοπή αυτής με σκοπό οι νεαροί να επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους και να συνεχίσουν στους τόπους που θα τοποθετηθούν την πρακτική εκπαίδευση .. 

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε...