8 Χρόνια LesvosPost | και Συνεχίζουμε…… «15/07/12-15/07/20»


Με το LesvosPost.com, την ηλεκτρονική εφημερίδα της Λέσβου, η ενημέρωση φτάνει παντού με αίσθημα ευθύνης, χωρίς κορώνες και τυμπανοκρουσίες, αλλά με σημαντική και ουσιαστική πληροφόρηση για την Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο και όχι μόνο, μιας και ο ηλεκτρονικός τύπος μπορεί να «φτάσει» παντού και να διαβαστεί από τα μήκη και τα πλάτη όλης της γης.

Από τις 15 Ιουλίου 2012 οπότε και έγινε η πρώτη ανάρτηση στο www.lesvospost.com πέρασαν σχετικά γρήγορα 8 χρόνια.



Μπορείτε να ανατρέξετε σε όλα τα άρθρα και δημοσιεύσεις στη σχετική ένδειξη Αρχείο

8 χρόνια LesvosPost: Οι ακόλουθοι πολλοί, οι πολέμιοι δεν έχουν λείψει. Όμως αν αγαπάς κάτι τόσο, οι δυσκολίες είναι μικρές εμπρός στον τελικό στόχο.

8 χρόνια LesvosPost:  Η καθημερινότητα είναι πρόκληση και τα νέα συγκεντρώνονται με προσοχή για την όσο το δυνατό πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

8 ΧΡΟΝΙΑ LesvosPost: Σε αριθμούς,

53 031 δημοσιεύσεις- αναρτήσεις (με μέσο όρο τις 15-20 δημοσιεύσεις και αναδημοσιεύσεις ανά ημέρα).

Πάνω από 2.000 πρωτότυπα θέματα!

600.000 προβολές τον μήνα, όχι μόνο από την Λέσβο αλλά και από όπου υπάρχουν Έλληνες.

Ευχαριστούμε θερμά το αναγνωστικό κοινό για την εμπιστοσύνη που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια στο LesvosPost και υποσχόμαστε ότι με την εμπειρία των 8 ετών και το βλέμμα στο μέλλον θα συνεχίσουμε με συνέπεια το έργο μας.   

Καλή συνέχεια λοιπόν στο LesvosPost και να τα χιλιάσει!

Χρόνια πολλά και δρόμοι ανοιχτοί στην ελεύθερη ενημέρωση!

-Λίγα λόγια…

Πάνω από 10 άτομα σε κάθε πόστο εθελοντικά και αφιλοκερδώς βοηθούν ώστε να έχουμε καθημερινή και έγκυρη ενημέρωση.. 

Διαβάστε το μήνυμα τους:

«Όλοι εμείς οι άνθρωποι της LesvosPost Media Group αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την επιλογή σας, αλλά και σε όλες τις Επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται για τη διαφήμισή τους και χάριν στους οποίους, η LesvosPost Media είναι μια υγιής Επιχείρηση, συνεπής στις υποχρεώσεις της, χωρίς δανεισμό και κρατικό χρήμα. Όλοι οι πόροι μας είναι φανεροί και προέρχονται αποκλειστικά και μόνον από την διαφήμιση Επιχειρήσεων. Με τη δύναμη που μας δίνετε όλοι εσείς, συνεχίζουμε...»

Μήνυμα του Δ/ντη του LesvosPost.com, (επικεφαλής LesvosPost Media Group) Στεφάνου Γεώργιου:

«Σαν σήμερα πριν 8 χρόνια γεννήθηκε ένα μικρό παιδάκι που κατά την διάρκεια 6 χρόνων έγινε ενήλικος… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες αναγνώστες μας- Και να θυμίσουμε πως το LesvosPost.com ανήκει στους πολίτες της Λέσβου και όχι μόνο γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε το LesvosPost.com… Όσο και αν περνούν τα χρόνια και το βάρος μεγαλώνει, ένα δεν θα αλλάξει σίγουρα. Η σοβαρότητα και η αφοσίωση σε αυτό που με "Σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση" επιλέξαμε να παρουσιάζουμε... To ταξίδι της ενημέρωσης συνεχίζεται….!!»

Με εκτίμηση
Δ/ντης LesvosPost.com, (επικεφαλής LesvosPost Media Group)
Στεφάνου Γεώργιος


-Τα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε παρακάτω είναι στοιχειά μετρήσεων που προέρχονται από το έγκυρο site μέτρησης επισκεψιμότητας ιστότοπων google analytics, του πιο αξιόπιστου συστήματος μέτρησης επισκεψιμότητας ιστοσελίδων παγκοσμίως που δημιούργησε και διαθέτει η Google.. 

Τα στατιστικά μας στα 8 χρόνια λειτουργίας μας (15-07-12 έως 14-07-20) είναι

Επισκέπτες 12.226.655

Μοναδικοί Επισκέπτες 3.108.919

Πραγματικές προβολές σελίδων 36.705.409