30 νέα κλιματιστικά από την Αγλαΐα Ξυλά στην Ζαχάρειο Πρότυπο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων


Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ιδρύματος, Ζαχάρειος Πρότυπος Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Αγ. Παρασκευή», έχοντας υπόψη την αριθ. 25/2020 απόφαση του Δ.Σ., εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του Ιδρύματος προς την κα Αγλαΐα Ξυλά, για την προσφορά και τοποθέτηση τριάντα (30) κλιματιστικών στα δωμάτια και στις αίθουσες του Γηροκομείου μας.
           
Η προσφορά αυτή έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα λειτουργίας του Ιδρύματος, λόγω  της ανεπανόρθωτης βλάβης που προέκυψε στην μονάδα κλιματισμού του Ιδρύματος.

Η αντικατάσταση της μονάδας αυτής ήταν οικονομικά δυσβάσταχτη και θα απαιτούσε μεγάλο χρόνο για την υλοποίησή της, λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών.
Έτσι σήμερα   27 Ιουλίου 2020, ημερομηνία που όλα τα κλιματιστικά  του Ιδρύματος είναι σε πλήρη λειτουργία, εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στην κα Αγλαΐα Ξυλά για την γενναιόδωρη προσφορά της.

Ευχαριστούμε  επίσης δημόσια τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Μουτζούρη Κώστα για το ενδιαφέρον που επέδειξε όταν έλαβε γνώση του προβλήματος, αλλά και τον κ. Λεοντή Γεώργιο, μηχανολόγο, για τις  οδηγίες που μας έδωσε αφιλοκερδώς για την επίλυση του προβλήματος.