Λεσβιακό καλοκαίρι 2020 | ONIRAMA- 20 Ιουλίου | Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης


Οι Onirama ταξιδεύουν την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 για μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης!

Tο πιο δημοφιλές μουσικό συγκρότημα στον χώρο της pop-rock τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια στη μουσική και το γιορτάζει με μία εκρηκτική καλοκαιρινή περιοδεία.

Οι Onirama στήνουν ένα ανεβαστικό live γεμάτο από γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Μοναδικές στιγμές του συγκροτήματος και συνεργασίες του παρελθόντος, αλλά και τραγούδια αγαπημένα ελληνικά και ξένα, όλα συνοδευόμενα από τον ανανεωμένο και ώριμο ήχο τους, πάντα όμως με τον ίδιο ενθουσιασμό, που τους διακατέχει όλα αυτά τα χρόνια.

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, στις 21:30 το βράδυ, το Φεστιβάλ Δήμου Μυτιλήνης υποδέχεται τους ONIRAMA. Το πιο δυναμικό συγκρότημα με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, θα εμφανιστεί στο γήπεδο της Μυτιλήνης και με την ανεξάντλητη ενέργειά τους on stage θα ξεσηκώσουν το κοινό γιορτάζοντας όλοι μαζί 20 Χρόνια Χορό!

Τον Απρίλιο του 2020 κυκλοφόρησε το νέο τους κομμάτι με τίτλο «Αχ να σε ξέχναγα» το οποίο ραδιοφωνικά γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία. Κάθε εμφάνισή τους μένει αξέχαστη!

Συνεπείς στο ραντεβού τους λοιπόν και το φετινό καλοκαίρι μας ξεσηκώνουν με τον δυναμισμό τους και μετατρέπουν σε γιορτή την κάθε τους εμφάνιση.

Δευτέρα 20 Ιουλίου,στις 21:30 το βράδυ, στο Γήπεδο Μυτιλήνης!

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ!

Προπώληση στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Σεβόμενοι τη δυσκολία και την ιδιαιτερότητα του φετινού καλοκαιριού σας ενημερώνουμε ότι ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος!

Οργάνωση Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Δήμου Μυτιλήνης

#ONIRAMALIVE


#20ΧΡΟΝΙΑΧΟΡΟΣ
***Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τις επερχόμενες συναυλίες που εντάσσονται στο Λεσβιακό Καλοκαίρι 2020, έχουν ως εξής:

- ΟΝΙΡΑΜΑ: 7 Ευρώ
- ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ: 10 Ευρώ
- ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ/ΚΟΤΣΙΡΑΣ: 10 Ευρώ

Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι μετά από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μυτιλήνης, τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα αφαιρεθούν από το συνολικό κόστος των συναυλιών.