«Πάμε Βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς»-Εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου (VIDS,PICS)


Ρεπορτάζ Στρατής Τσιντωτας

Η καμπάνια της περιφέρειας Β. Αιγαίου για το φετινό καλοκαίρι παρουσιάστηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Μυτιλήνη.

Εκεί παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τα 6 φιλμ σύντομης διάρκειας, τα οποία ετοιμάστηκαν για τις ανάγκες της καμπάνιας και τα οποία στοχεύουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν από την πανδημία του Κορωναϊού στην αύξηση του εσωτερικού τουρισμού.


Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης έδωσε το στίγμα αυτής της καμπάνιας, τονίζοντας πως είναι μια προσπάθεια που γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες και ένα πρώτο βήμα ώστε τα νησιά του Βορείου Αιγαίου να τύχουν τα επόμενα χρόνια της ανάλογης θέσης στα τουριστικά δρώμενα.

Δείτε πως κατέγραψε το LesvosPost ζωντανά όλη την παρουσίαση της τουριστικής καμπάνιας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου


Παρών στην σημερινή παρουσίαση και ο Ειδικός Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφέρειας για θέματα τουρισμού κ. Γ.Τζιάλας , ο οποίος θα είναι για τα επόμενα χρόνια στο «τιμόνι» της Περιφέρειας και θα στηρίξει με τις γνώσεις και την εμπειρία του ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα που θα αφορά τον τουρισμό.


Ο ίδιος δεν θέλησε να πει πολλά, κάνοντας λόγο για μια κοινή προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους, βάζοντας ένα προσωπικό στοίχημα για την επιτυχία του δύσκολου εγχειρήματος.

Παρών επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Μεταφορών κ. Ν.Νύκτας ο οποίος έκανε την παρουσίαση της καμπάνιας, μιλώντας και αυτός για μια προσπάθεια που θα πρέπει να στηριχθεί από το σύνολο των φορέων του τουρισμού.


«Συνεργάτες» σε όλη αυτή την καμπάνια γνωστά ονόματα από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο, με καταγωγή από το Βόρειο Αιγαίο που έπαιξαν στα σποτ και καλούν τον κόσμο να έρθει στα νησιά μας. Μιμή Ντενίση,. Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ναταλία Γερμανού, Γιώργος Αυτιάς, Στέλιος Ρόκκος και. Χριστόφορος Μερούσης εμφανίζονται στα videos της καμπάνιας καθώς δέχτηκαν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ να συμμετάσχουν ως πρεσβευτές των νησιών αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για το Βόρειο Αιγαίο και συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην προσπάθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και τους οποίους ευχαρίστησε προσωπικά και ο Κώστας Μουτζούρης.


Η καμπάνια ξεκινά από σήμερα σε πανελλήνιας εμβέλειας και όχι μόνο ΜΜΕ, ενώ αύριο ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τον κ. Τζιάλα, τον κ. Νύκτα και στελέχη του τουρισμού της περιφέρειας θα μεταβούν στην Βόρειο Ελλάδα όπου θα παρουσιάσουν σε διάφορες πόλεις την καμπάνια, προβάλλοντας τα νησιά μας.


Δείτε το σποτ για την Λέσβο



Δείτε το σποτ για όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου