Tο εκπληκτικό σποτ της φετινής καμπάνιας για τον Τουρισμό -Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η ασφάλεια (VIDS)


Η Ελλάδα ανοίγει τις πύλες της στον κόσμο με όρους ασφαλείας για τους εργαζόμενους στον τουρισμό, για τους κατοίκους των προορισμών και τους επισκέπτες μας, με ενισχυμένη αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης και πολλές προσωπικότητες και εκπρόσωποι φορέων βρέθηκαν στην παρουσίαση της διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Αίγλη του Ζαππείου.

Τι κάνει το ελληνικό καλοκαίρι τόσο πολύτιμο; Σε αυτό το ερώτημα απαντά το υπουργείο Τουρισμού με ένα εκπληκτικό βίντεο.

Δεν είναι ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω… Είναι state of mind. Να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, να επικοινωνείς με τη φύση, να αισθάνεσαι ελεύθερος. Αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι και το σύνθημα του υπουργείου Τουρισμού.

Το βίντεο της φετινής καμπάνιας για τον Τουρισμό

Με ένα πλάνο σε ένα σποτ 40 δευτερολέπτων, με μονάχα 50 λέξεις αποτυπώνεται όλα όσα κλείνει μέσα του το ελληνικό καλοκαίρι. Ενα μήνυμα λιτό και απέριττο, γεμάτο με συναίσθηση.

«Εύχομαι αυτό το σποτ να είναι καλοτάξιδο», σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας καμπάνιας για τον ελληνικό τουρισμό στην Αίγλη του Ζάππειου.