Μ.Φραγκούλης, Ε.Αρβανιτάκη, Γ.Κότσιρας και ΟNIRAMA σε Κάστρο και στάδιο Μυτιλήνης


Εγκρίθηκαν από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Μυτιλήνης οι συναυλίες του καλοκαιριού.

Μάριος Φραγκούλης, Ελευθερία Αρβανιτάκη μαζί με Γιάννη Κότσιρα και ONIRAMA είναι οι συναυλίες που θα πραγματοποιήσει ο δήμος Μυτιλήνης στα πλαίσια του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικονομική επιτροπή του Δήμου Μυτιλήνης ενέκρινε τις παραπάνω συναυλίες με ένα χαμηλό πόσο να δεσμεύεται.

Να σημειωθεί ότι τις παραπάνω συναυλίες θα τις πραγματοποιήσει ο δήμος Μυτιλήνης με δικά του έξοδα ενώ ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει οι καλλιτέχνες και οι θίασοι τις περιοδείες τους, οπότε και αναμένουμε και άλλα γνωστά ονόματα να έρθουν στην Λέσβο αυτό το καλοκαίρι.

Η συναυλία των ONIRAMA αξίζει να τονιστεί ότι είχε ακυρωθεί τις απόκριες λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην Καραβά και Διαβολορεμα.

Οι παραπάνω συναυλίες θα πραγματοποιηθούν με όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Οι ημερομηνίες πού έχουν κλειδώσει είναι Μάριος Φραγκούλης στις 31/7 στο κάστρο Μυτιλήνης, ΌΝΕΙΡΑΜΑ στις  20/7 στο στάδιο Μυτιλήνης και Ελευθερία Αρβανιτάκη μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα στις 19/8 στο στάδιο Μυτιλήνης

Μέσα Ιουνίου με αρχές Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθεί όλο το πρόγραμμα του Λεσβιακού Καλοκαιριού από τον δήμο Μυτιλήνης.