Εντυπωσιακό σεμινάριο Motocross- Enduro από την ΕΔΙΛ στην Μυτιλήνη- Ευχαριστίες σε φορείς για την βοήθεια τους


Με καλεσμένο τον 3 φορές πρωταθλητή πανελλήνιου scramble και 7 φορές πρωταθλητή πανελλήνιου motocross Σταμάτη Δημολιανη πραγματοποιήθηκε το 1ο σεμινάριο της ΕΔΙΛ για το 2020 στην αναβαθμισμένη πίστα της ΕΔΙΛ στην Αγία Κυριακή.

Το σεμινάριο απευθυνόταν σε όλους τους αθλητές του Motocross- Enduro και ο χώρος τέλεσης ήταν η πίστα Motocross- Enturo της ΕΔΙΛ στην Αγία Κυριακή, μια πίστα άριστα προετοιμασμένη και με όλα τα μέτρα ασφαλείας από το αθλητικό σωματείο ΕΔΙΛ το οποίο ανέλαβε και τη φιλοξενία της εκδήλωσης.


Το σεμινάριο είχε μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή από τους αθλητές Motocross- Enduro η επιτυχία του σεμιναρίου και τα χαμογελαστά και ικανοποιημένα πρόσωπα όλων, μας κάνει να περιμένουμε για το επόμενο όσο πιο σύντομα γίνεται

Το LesvosPost.com συνομίλησε με τον νέο πρόεδρο της ΕΔΙΛ τον Ζήση Δημάκη και μας ειπε ότι αυτό είναι το 1ο Event για το 2020 ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα πολλά EVENT μεσα στο 2020.


Ο κος Δημάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον δήμο Μυτιλήνης, την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού κα Δ. Αλεξανδρή αλλά και προσωπικά τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρη αλλα και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου για την βοηθεια τους σχετικά με την διεξαγωγή του σεμιναρίου. 


Όπως μας είπε ο πρόεδρος και το νέο Δ.Σ η ΕΔΙΛ με το νέο Δ.Σ υπόσχεται πολλές συγκινήσεις στο άθλημα του Motocross- Enduro στο νησί μας ενώ στόχος του είναι να φιλοξενήσει στο νησί μας πανελλήνια πρωταθλήματα enduro.

Αυτό που αναμένει τώρα ο πρόεδρος είναι η υλοποίηση της υπόσχεσης από τον Δήμο Μυτιλήνης για εγκατάσταση παροχής νερού στην πίστα ώστε να βρέχεται ο
αγωνιστικός χώρος για την ασφάλεια τον αθλητών και θεατών και την προφύλαξη από πιθανή πυρκαγιά


Ο κος Δημακης σημείωσε στο τέλος ότι προτεραιότητα της ΕΔΙΛ είναι οι νέοι οδηγοί και η οδική παιδεία τους γι΄αυτο και στο μέλλον έχουν προγραμματιστεί ανάλογα event για την ασφάλεια και τα μέτρα προφύλαξης των οδηγών στο άθλημα του  Motocross- Enduro

Όνειρο της ΕΔΙΛ το οποίο θα υλοποιηθεί σύντομα είναι η δημιουργία ακαδημιών Motocross- Enduro για νεαρούς λάτρεις του αθλήματος ώστε τα νέα παιδιά να μπορούν πλέον να μαθαίνουν οδήγηση μοτοσυκλέτας από έμπειρους εκπαιδευτές  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να θέτουν τις βάσεις για να απολαμβάνουν ασφαλή οδήγηση με εξελιγμένες δεξιότητες σε όλη τους τη ζωή.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε η Lesvos Events


Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες