Αλλάζουν όψη το Κάστρο και το Πάρκο Αγίας Ειρήνης Μυτιλήνης


Το Κάστρο Μυτιλήνης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Φραντζέσκο και υπηρεσιακούς παράγοντες.


Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιθεώρηση των εργασιών στον χώρο που πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις για το Λεσβιακό Καλοκαίρι. Την περίοδο αυτή, πέρα από τον καθαρισμό, γίνονται και οι απαιτούμενες παρεμβάσεις, έτσι ώστε να είναι σύμφωνες με τα νέα δεδομένα.


Οι εργασίες, ανάμεσα στα άλλα, προβλέπουν και την αντικατάσταση των χώρων που φιλοξενούν τα καμαρίνια και τις τουαλέτες των καλλιτεχνών.


Το πρόγραμμα του Λεσβιακού Καλοκαιριού ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παναγιώτη Τσακύρη και ξεκινάει στα μέσα Ιουλίου.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης μετέβη στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης.

Εκεί, μετά από την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ήταν αιτία να σταματήσει προσωρινά το έργο, ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες για την ολοκλήρωση του. Εργασίες που αναμένονται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του μήνα, ενώ ήδη συζητούνται οι τρόποι της μετέπειτα  διαχείρισης, ώστε να μην προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές.