Καθαρισμοί και επιχωματώσεις από το Δήμο Δυτικής Λέσβου


Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Αυτεπιστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου με την ολοκλήρωση στα τέλη του Μάη των καθαρισμών και των παραλιών του Μολύβου, της Φίλιας (Τσιχράντα), του Μεσοτόπου (Ταβάρι), του Πολιχνίτου (Βατερά, Σκάλα Πολιχνίτου και Νυφίδα καθώς και της Άντισσας (Κάμπος και Γαββαθάς).

Αναλυτικότερα υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Αυτεπιστασίας Ιορδάνη Ιορδάνου, συνεχίζεται η επιχωμάτωση αγροτικών δρόμων στην Σκάλα Καλλονής, στην Αγία Παρασκευή, στη Νάπη και στη Στύψη για την βελτίωση της βατότητάς τους, ενώ συνεργείο της Πολιτικής Προστασίας προχώρησε και στον καθαρισμό αύλειων χώρων δημοσίων κτηρίων και δύο αλσυλλίων στην Ερεσό.

Ενώ το Τμήμα της Αυτεπιστασίας του Δήμου με υπαλλήλους του, προχώρησε τις τελευταίες ημέρες στην αποτύπωση των χώρων του Λαογραφικού Μουσείου Πολιχνίτου, καθώς και σε αυτοψίες επικίνδυνων και ετοιμόρροπων κτηρίων στον Πολιχνίτο, προκειμένου να διερευνηθεί η περαιτέρω πορεία τους για την άρση της επικινδυνότητάς τους.

Ακόμη η Αυτεπιστασία προχώρησε σε:

Καθαρισμό στο κτήριο «Παλαιολόγου» στην Καλλονή.

Συντήρηση σποραδικά πεζοδρομίων και του οδοστρώματος όπου απαιτείται αντικατάσταση των φθαρμένων τσιμεντοπλακών στα πεζοδρόμια και στην άσφαλτο στο δημοτικό δίκτυο του Δήμου.

Εργασίες αποκατάστασης των δασικών δρόμων του Δήμου μας με τα συνεργεία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

Τέλος ο Αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας Ιορδάνης Ιορδάνου στις 24/6 συμμετείχε στο έκτακτο Τοπικό Συμβούλιο της κοινότητας Ερεσού, παρουσία των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης Λουκά Κόβρα και Αντωνίου Πανταχού, όπου συζητήθηκα θέματα αρμοδιότητας Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας.