Αλσύλλιο και χώρος αναψυχής το πάρκο της Ναπης- Περιβαλλοντικές δράσεις την Κυριακή στα Παράκοιλα


Σε εθελοντική περιβαλλοντική δράση που πραγματοποιήθηκε στη Νάπη, σε συνεργασία με την πρόεδρο της κοινότητας Ταξιαρχούλα Παλαιολόγου, συμμετείχε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ασανούλα Γιαννή- Κοκκινέλλη, φυτεύοντας μαζί με εθελοντές στο πάρκο του χωριού.


Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου η δράση αυτή θα επεκταθεί, για την ενίσχυση του πάρκου με είδη άρδευσης προκειμένου να μετατραπεί σε αλσύλλιο και χώρο αναψυχής. Να σημειωθεί ότι οι περιβαλλοντικές δράσεις θα συνεχιστούν την ερχόμενη Κυριακή στα Παράκοιλα στην παραλία Μεντούσι.


Με αφορμή τώρα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Αντιδήμαρχος κ. Γιαννή – Κοκκινέλλη δήλωσε:

«Η πανδημία που περάσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε, αλλάζοντας καθοριστικά τον τρόπο ζωής μας και εκτιμώντας ακόμα και εκείνα που θεωρούνταν μέχρι πρότινος αυτονόητα, είναι μία μικρογραφία αυτού που συνηθίζουμε κάθε χρόνο τέτοια ημέρα να λέμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε για τον πλανήτη μας. Αντιληφθήκαμε ξανά εδώ και λίγους μήνες ότι η ζωή μας η ίδια δεν είναι δεδομένη. Μετά από αυτό λοιπόν, είναι αδιανόητο να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι η ζωή μας  έχει άμεση εξάρτηση από το περιβάλλον. Οφείλουμε επιτέλους στον ίδιο μας τον εαυτό, από όπου κι αν βρισκόμαστε, ότι κι αν κάνουμε ή μπορούμε να κάνουμε, να αλλάξουμε επιτέλους την αντιμετώπισή μας. Ακόμα και το πιο μικρό, μπορεί να συμβάλλει στο να κάνουμε όλοι μαζί τη διαφορά. Προστατεύοντας το περιβάλλον, προστατεύουμε τη ζωή»!