Ανοίγετε καφετέρια και θέλετε τον καλύτερο εξοπλισμό; Ιδού η λύση!

Με τις χιλιάδες καφετέριες να κυριαρχούν σήμερα σε κάθε στενό, είναι σημαντικό εσείς ως ένας ακόμα επιχειρηματίας καφέ να κάνετε τη διαφορά. Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο, με τον ανταγωνισμό που κυριαρχεί. Ποντάρετε λοιπόν στον εξοπλισμό της καφετέριας, όπως στις επαγγελματικές μηχανές καφέ, τις επαγγελματικές τοστιέρες, βαφλιέρες και όλα τα μηχανήματα που καθιστούν ένα cafe ελκυστικό για το πελατειακό κοινό που θέλετε να προσελκύσετε.

Δώστε έμφαση στην ποιότητα καφέ

Ο καφές είναι από τα αγαπημένα ροφήματα των Ελλήνων και πλέον η αναζήτηση του καλού χαρμανιού είναι το πρώτιστο κριτήριο για τους λάτρεις του καφέ. Ύστερα από έρευνες ο καφές αντιπροσωπεύει το 30% των πωλήσεων της καφετέριας γι’ αυτό είναι σημαντικό να είναι γευστικός. Επιλέξτε επαγγελματικές μηχανές καφέ, ικανές να παρασκευάζουν σε ώρες αιχμής πολλές παρτίδες καφέ εξυπηρετώντας πολλούς πελάτες.

Snack και γρήγορα γεύματα



Για τη συνοδεία του καφέ, οι παραγγελίες σε τοστ, σε αραβικές πίτες και σφολιάτες είναι περιζήτητες και δημοφιλείς. Επιλέξτε επαγγελματικές τοστιέρες που ψήνουν σε γρήγορο χρόνο ό,τι θέλετε. Δείτε εδώ μία ημίδιπλη τοστιέρα της ChefChaud.

Έξυπνες ιδέες

Εντάξτε στην μεγάλη ποικιλία του cafe σας μία παγωτομηχανήή μία μηχανή για γρανίτες. Είναι extra μηχανήματα τα οποία προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες στο πελατειακό κοινό και παραπάνω αναγνώριση στο μαγαζί σας.


Μπείτε στοstockhousecenter.gr για να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία όχι μόνο από εξοπλισμό καφετέριας αλλά και από ξενοδοχειακό εξοπλισμό, ο οποίος θα σας λύσει τα χέρια. Ο εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στο κατάστημα Λ. Κηφισού 78. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2155050555.